Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves férfi vagyok, pár hete van új párom, előtte hosszú ideig nem voltam nővel. Maradt a rendszeres gyakori önkielégítés. Most új párommal képtelen vagyok orgazmust elérni, mit tegyek?
Mit fog mondani az urológus? Semmit, azt fogja mondani, hogy ebben az esetben pszichés "probléma", az meg nem az ő szakterülete. Ha megvan a merevedés és képes orgazmura, akkor ennyi, nyomtatja a lapot, ajtó.
Nekem is volt ilyen a feleségemmel, hogy eleinte simán nyomtam úgy, hogy nem mentem el. Aztán ahogy összeszoktunk, úgy szépen nekem is ment már a sztori. Egyetértek azzal, hogy "át kell szokni" erre. Türelem, önkielégítés elenged és próbálkozzatok többször. Feltehetőleg nem mersz megnyílni neki még, lehet mögötte régi kudarc, kisiklott kapcsolati élmény, stb. De ez normális, pláne nagyobb kihagyás után, a bizalom, a másiknak való megnyílás nem csettintésre megy.
De ha az erekció megvan, az már jó, nézd a jó oldalát, annyiszor megy el a nő, amennyiszer nem szégyenli. ;)
Hozza szoktal a kezedhez ennyi. Ne hasznald es majd szepen visszall de az ido nem 1-2 het hanem jo par honap mire ismet rendesen funkcionalsz.
A parodnak megagyarazd el h eleg szar ha oltari a szex de nem elvezel el. Ezt ne varja el toled amig vissza nem all a regi kerekvagasba minden. Szoval fogja csak szepen a farkad es kezeljen le. NE te csinald magadnak mert soha nem josz le rola.
Pont az ellenkezőjét gondoltam volna, hogy hosszú kihagyás után töm hamar elmész.
Az nem járható út szerinted, hogy visszamentek kezdő/kamasz korotokba, csak csók, tapi, petting, orál? Szépen lassan, mindent a maga idejében. Közben megismeritek egymást, épül a bizalom.
Tudom, ma mindenki rohan, és mindent most akarok, felnőtt embernek kell a szex minden formája. De hátha türelemmel többre mennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!