Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha megláttok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha megláttok egy számotokta vonzó férfit akkor van hogy az jut eszetekbe hogy szívesen leszopnátok?

Figyelt kérdés
Nálunk férfiaknál rendszeresen megtörténik hogy ha meglátunk egy csinos nőt az jár a fejünkben hogy szívesen kinyalnánk.

2024. jún. 20. 10:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt hogy egy rövid ideje már ismertem az adott férfit, de még nem volt köztünk semmi, és mikor egy alkalommal megláttam, akkor erre gondoltam. De én egyébként is nagyon szeretek szopni, mindig ez az első, amit csinálni akarok egy olyan férfival, aki bejön.
2024. jún. 21. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!