Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok, ti leszopnátok egy jóképű férfit, ha fegyverrel kényszerítene, és megölne, ha nem?
Sosem értettem az ilyen szituációkat és kérdéseket.
Kevés ember van aki hidegvérrel tudna ölni. Kétlem, hogy lelőne ha ennyit akarna, mert manapság nem olyan könnyű úgy gyilkolni, hogy ne találjanak rád. Akinek meg fegyvere van, valószínűleg tudja, tudatában van, hogy milyen következményekkel járna a törvényen kívüli használata.
Inkább a halált választanám.
Amúgy meg, aki ilyet tervez, az szerintem sem merné megtenni, mert pontosan tudná, hogy a börtönben nem csak a menüben kapna "kolbit"... :,D
Lol milyen kérdés ez. Nyilván az emberek többsége ennék durvább dolgot is megtenne, ha az élete a tét. Ne szórakozzunk már. Én is kinxalnék egy nőt, még ha utána ki is kell fertőtlenítsem a szám és elhányom magam.
Ez most valamiféle teszt akar lenni, hogy ha igennel válaszolnak, akkor bebizonyítod, hogy minden férfi meleg? Vagy mi a szar ez nem is értem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!