Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold bikaként nem tudtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold bikaként nem tudtam elélvezni, mert mikor a csaj kielégült, a pasija rámlötte az egész tárát véletlenül. Nem tudom, menjek-e hozzájuk ismét?

Figyelt kérdés

jún. 19. 11:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
viszonozni kellett volna a tüzet
jún. 22. 21:40
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Remélem a sok kisfarkú is olvassa ezt. Hány ilyen párkapcsolat lehet, ahol szükség van egy nagyfarkú pasira? Hány nő van, aki nem meri ezt a témát felhozni a barátjának?

Én mennék még, de előtte még megmondanám, hogy több ilyen véletlenül sem legyen.

júl. 1. 19:21
 23/33 anonim ***** válasza:
22, te melyik vagy, a kisfarkú pasi, vagy a nagy farokra vágyó nő? :)
júl. 1. 20:16
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
22. Olyan meg sem fordul senki fejében, hogy a nagyfarkú férjet kell kisegíteni kisfarkú pasinak? Vagyis kisebbfarkú pasinak. Közel őt évig voltam a harmadik egy házaspárnál, plussz miután a férj félrelépett, a nő kettesben is velem akart lenni. A férj 20 centis volt, én meg 14. Érdekes.
júl. 1. 20:53
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
#24 ezerből egy esete.
júl. 1. 21:01
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
#23 nagyfarkú pasi. Én a tök átlagos külsőmmel is már 3 ilyen kapcsolatban voltam és volt 2 házas nő is az életemben, akik rájöttek a férjük mellett, hogy a kicsi nem az igazi.
júl. 1. 21:09
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezt annyival egészíteném ki, hogy a szülés is sokszor közrejátszik. Nem törvényszerű, de azért elég gyakran előfordul, hogy egy nő egy-két-három gyerek kitolása után tágabbá válik odalent. Szóval nemcsak arról van szó, hogy "rájön", hogy a kisebb méret már nem elég, hanem egyszerűen a teste és az igényei megváltoznak időközben. A férj meg értelemszerűen nem tudja kielégíteni ezeket a megváltozott igényeket, hiszen az ő mérete adott, azon változtatni nem tud. A legkellemetlenebb ugye az, amikor a pasié már alapból is csak neccesen volt elég, és ehhez a nő még tágul valamennyit. Egyébként normális pasi ezt maga is érzi, hogy már nem olyan jó a szex, meg látja a feleségén, hogy nem élvezi igazán, és ez őt is ugyanúgy frusztrálja.

júl. 7. 20:08
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

22

Nem igazán értem, miért kell ilyennek lenned emberként, csak mert nagy a faszod. Az nem érdem, hanem adottság. Semmit nem tettél érte, kaptad a szüleid génkészletéből.

(Nyugodtan lekisfarkúzhatsz engem

is, hogy nyilván ezért akadtam ki rád, bár te leszel az első.)

aug. 6. 12:31
 29/33 anonim ***** válasza:
Akkor nem bika voltál, de lehet, hogy még bikuci sem 😄
aug. 6. 16:33
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen homo hajlamom nincs, de ha már élvezésig kúrtam az asszonykáját, ennyi nem akadályozott volna meg abban, hogy jól rá is verjem a végén.
aug. 6. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!