Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engedik ezt a lányok, nők?
Kíváncsiságból én is rágoogleztam erre a kategóriára.
Te jooo isten 🙈😨
Görcsöltem, ahogy ezeket a durva dolgokat csinálták. És még ezt élvezni is lehet.
Ne légy már ilyen naiv. Azok amatőrnek mondott, profi szexvideók, pénzért.
1, Mert legalább valaki foglalkozik vele;
2, Szorulása van és ez is segít neki...
Normál kapcsolatban a nők a párjuk kedvéért engedik, adni és kapni elvnek kell érvényesülni, meg beszélik pl., hogy nem hetente csinálják az anal-t, hanem csak mondjuk havonta egyszer.
Aztán van egy kis százaléka a nőknek, akik viszont élvezik.
#19 mi az, hogy normál kapcsolatban engedik. Te ennyire lesz@rod, hogyha a nő be ettől undorodik vagy fáj neki? Mit jössz ezzel az adok-kapok elvvlel? Te mégis mit adsz neki cserébe, ami neked ugyanúgy fáj és megalázó?? Aha, semmit. Szerinted csak a nőnek kell mindent elviselnie az ágyban a TE boldogságodért...
És tudom, hogy vannak, akik szeretik az anált, de nem őket emeltem ki, mert te sem rájuk gondoltál alapvetően. Undorító ember lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!