Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek olyan lányok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan lányok akik nem csak engedik hanem akarják és kérik is análba?

Figyelt kérdés
Én még csak olyan lányokkal kerültem kapcsolatba, akiknél tabu volt :( Volt amelyik azt sem engedte, hogy csak az ujjam bedugjam kicsit. Pedig nagyon szeretém az anált kipróbálni. Volt egy barátnőm akinek annyira szép, formás feneke volt, de sajnos azt a nyílását nem engedte magamévá tenni. Egyszerűen azt mondta, hogy az anál az büdös és gusztustalan. Úgyhogy szóba se hoztam többet. Létezik olyan lány aki nem csak engedi hanem akarja is hogy megdolgozzák a popsiját és annak nyílását?
2023. szept. 8. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Létezik
2023. szept. 8. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Adománygyűjtést szervezünk neked?
2023. szept. 8. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Én most ott tartok h hátulról kutya pózban néha jól esik ha ujjal simizi ott esetleg 1 ujj óvatosan behatol minimálisan fáj de még az a jóleső fájdalom

De a farkát még nem. Merem

Egyenlőre ennyi nekem bőven elég

29N

2023. szept. 8. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Sokan azert nem szeretik, mert sok meloval jar, ha "tisztan" akarod csinalni, hogy ne tortenjenek balesetek. Es felunk a balesetektol!!! A masik pedig, hogy fajdalmas, sok ferfi turelmetlen az analhoz, nem ert hozza. Vagy egyaltalan nem elvezi a no, sot kellemetlen akárhogy probalkoznak.
2023. szept. 8. 12:52
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Akinek az az ingerzónája az kéri . Ismerős szép tuti testű csaj hollandoknal élt, megcsalta többször a férjét mert unalmas vol vele, egy spanyol tag addig birkásitotta mig elment hozzá. Majdnem megerőszakolta . Lenyugodott pár hétre , majd kinézte a munkatársát akivel együtt öltöztek, aztan üzleteltek a csaj kiverte a brét a tag taperolhatta megujjazhatta a nyílásait . Pár alkalom után sikositót kent a seggére meg a pali gyíkjara , a skac betette 3 húzas után telivágta . Azóta nem kísérletezik , vissza fáradt az unalmas férjéhez aki semmit sem sejt ...
2023. szept. 8. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Igen, én élvezem.

25/N

2023. szept. 8. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
az en parom is szereti
2023. szept. 8. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen
2023. szept. 8. 13:30
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Az exem MINDEN szexnél oda illesztette a farkam a popsijához és popóba is dugatta magát.. nagyokat élvezett így.... közel 10 évig voltunk együtt, a végén már többet voltam popsiban, mint punciban...
2023. szept. 8. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen
2023. szept. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!