Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normál strandon mennyire engedik a monokinit? Megbotránkoztató?Lányok ti is szoktatok?
Van strand, ahol a strand házirendje tiltja a topless-t. A medencés strandoknál, ha a házirend nem szabályozza, elvileg megengedett, de manapság ritka a topless viselet.
Szabadvízi strandokon, ahol nincs akkora zsúfoltság, ott jobban elfogadott. Tapasztalatom szerint elkezdeni nehéz. Ha egy lány leveszi a melltartót, akkor könnyebben lesznek követői.
A #2-es válaszolónak igaza van: a monokini szó több évtizede helytelen jelentéssel került be a magyar nyelvbe.
A monokini egyrészes női fürdőruhát jelent. A csak alsó viselése topless.
Valószínűleg le leszek pontozva :D de szerintem bunkóság a strandon más emberek "képébe tolni" a melleidet még ilyen közvetett módon is... nem tartom magam prűdnek, de engem kifejezetten zavarna, és szerintem több kisgyermekes családot is. Kínos, kellemetlen.
Vannak kifejezetten nudista strandok, szerintem célszerű oda menned, ott senkit nem zavar az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!