Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megbotránkoztató dolog? Hogy reagálnátok haverként és hogyan idegenként ha ilyet látnátok?
Miért akkora gond ez?
Ezért felrúgni egy barátságot, szerintem nagy butaság.
Mit szólnék? Nevetnék.
Ez kb. 3 éves korig elmegy, afölött rettentően gáz.
S bár szeretem az extrém dologokat, de ennek semmi köze sincs a szexualításhoz, ez simán gusztustalan és infantilis.
Azt én felfogtam, hogy a "hülye szexuális fétiseiről" senki sem tehet, nem küldeném a francba miatta. De akkor ezt szíveskedik ott előadni, ahol mások nem látják, vagy felőlem lássák (feltételezem, az is kell neki az élményhez, hogy emberek közt csinálja), de akkor közben én hadd ne játsszam, hogy mi ismerjük egymást, mert eszem ágában vele együtt égni. Ennyi.
Ha idegenként láttam volna: Nem vagyok az a másokat kiröhögős, sem ítélkezős fajta, de kb. annyira taszítana a dolog, mint amikor a hajléktalan végighányja a villamost. Lehet, szegény gyerek azt szeretné hinni, hogy sok más embernek is ez tetszik, de nem.
Ha a haverom lenne, akkor megmondanám, hogy undorító, amit csinál, és amikor a közelemben van, akkor ezt ne csinálja, nem fogok beégni miatta én is.
Ha idegen lenne, akkor ránéznék, megállapítanám magamban, hogy merre tart a világ, illetve elszomorodnék, hogy az ilyen szaporodni is tud, majd továbbállnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!