Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megbotránkoztató dolog? Hogy reagálnátok haverként és hogyan idegenként ha ilyet látnátok?
Figyelt kérdés
Voltam strandon a legjobb barátommal és bevizelt a gatyájába.Ültünk és egyszer csak láttam.Mások is láthatták.Izgatja szexuálisan a dolog,amivel nincs is bajom csak fura hogy ennyire nyíltan.Ti mit szólnátok?2022. júl. 3. 08:47
11/16 anonim válasza:
És miért nem veszi le a gatyáját, amikor pisil? A felnőttek le szokták.
12/16 anonim válasza:
Engem zavarna a dolog, ha vele mennék. Nem is a fétise kimondottan, hanem az, hogy ilyen nyíltan, megbotránkoztató módon csinálja.
13/16 anonim válasza:
Ez undorító, és igénytelen. Most gondoljatok bele; ha minden ember behugyozna, ahol épp kedve tartja, akkor mi lenne ebben az országban?
Arról nem is beszélve, hogy szerintem az összes (normális) ember úgy van vele, hogy nem örülne, ha tudná, hogy a strandon a törölközője helyén fél órával ezelőtt hugyozott be valaki... Illetve annak sem sokan örülnének, ha például a gyerekük belemászna, csak mert egy FELNŐTT EMBER nem képes elmenni a wc-re, hanem behugyozik együltő helyében...
14/16 anonim válasza:
A barátja maradnék és a viszonyunkon ez nem változtatna. Azonban tuti jelezném neki, hogy bár megértem a fétisét, ezt ne csinálja, mert az emberek ezt nem tolerálják, tehát kínos lenne a szitu így rám nézve is. Ha tényleg fontos neki a barátság akkor megérti, ha nem, akkor viszont ennyi volt.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem lepődtem meg a válaszokon.
Én toleráns vagyok és túljutottam ezen. Először fura volt azért,nem láttam még ilyet eddig.
De a barátságunk többet ér.
Amúgy nem annyira feltünően csinálta,ha pont nem néz oda valaki észre sem veszi.
Mindenkinek köszönöm a véleményt!
2022. júl. 4. 13:36
16/16 anonim válasza:
Én ledorongolnam és elkuldenem a fenébe!Gusztustalan,ercskoltelen idióta ember az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!