Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire a farok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire a farok méreten kattogunk?

Figyelt kérdés
Komolyan mindenki azt hiszi, hogy csak a 18-20cm felettiekkel lehet érvényesülni? Az enyém pl. 15cm és soha panasz nem volt rá. Eddig mindenki szerette és mindenkit ki tudtam elégíteni, pedig sok partnerem volt… Gondoljatok bele. Az átlag hüvely mélység 12cm… Nekem nem kéne nagyobb.

jún. 18. 08:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10-es

Milyen magas vagy?

jún. 19. 05:37
 12/22 anonim ***** válasza:
11. 162 cm, ez miért is számít?
jún. 19. 09:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb nőknél volt gond,ezért kérdeztem.8-as voltam.
jún. 19. 12:48
 14/22 anonim ***** válasza:
13. Miért, a magasabbaknak annyival hosszabb a hüvelye? Szerintem ez genetika.
jún. 19. 13:08
 15/22 anonim ***** válasza:
A nagyobb farok több önbizalom ezáltal jobb teljesítményt eredményez mint aki kicsinek érzi magát és stresszel rajta nem ?
jún. 19. 13:12
 16/22 anonim ***** válasza:

15. Ez nem mindig van így. Párom full szűz volt, neki is nagy.

De neki nem volt nagyon sok önbizalma. Először azt hittem viccel a mérettel, majd nagyon lesokkolt elsőre.

jún. 19. 13:15
 17/22 anonim ***** válasza:
én nem tudom hogy a női hüvelyek mennyire változatosan mélyek, én mások nevében sem tudok véleményt írni! én a saját tapasztalatomat mondom el! cuckold férj vagyok évek óta 12cm a mértem és éveken át mondta nekem is feleségem hogy elégedett a mértemmel, majd mikor lett feleségemnek egy nagy farkú (19 20 cm) barátja és láttam őket szeretkezni csodálatos látvány volt de most nem ez a lényeg! feleségem puncija úgy elnyelte az a nagy farkat meg se kottyant neki! és igen akkora orgazmusa volt mint velem soha! én ezzel nem azt akarom mondani hogy kis farokkal nem lehet nőt ki elégíteni, csak a tapasztalatomat írtam le! és feleségem is elismerte hogy jobb volt a nagy farok,kár is lett volna tagadnia
jún. 19. 14:00
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
#17 Ez a lényeg. Lehet, hogy egy 14 centissel is élvezi a szexet egy átlag nő, de egy 19 centissel sokkal jobban fogja.
jún. 19. 16:50
 19/22 anonim ***** válasza:

18. Az már eléggé fájdalmas. Nem mindenkinek barlang a puncija, bocs. Van, aki szűk is, tudod?

10,12,14,16 voltam

És párom nagy mérettel rendelkezik, csak szólok.

jún. 19. 16:54
 20/22 anonim ***** válasza:
30%
Ha a párod nagy mérettel rendelkezik, akkor csak bírod te is a nagyot 😃. Nem minden nő, de a nők 80 százalékára biztos igaz.
jún. 19. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!