Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz hogy 20 centis farokkal élvezitek legjobban a szexet?
Én speciel nem.
A legjobb a mostanival volt, kb 15 centis lehet. Voltam 20 centissel is, nem volt jó.
Nekem mondjuk konkrétan kizáró ok lenne, mivel nem vagyok mazochista.
A - biztosan igen színvonalas - cikket nem nyitottam meg, de ha valakinek tényleg ez az optimális farok méret jönne ki egy felmérésen, akkor már csak egy olyan felmérésre lenne szükség, hogy azok a nők, akik válaszoltak, a 10 és 20 cm közötti mérettartományban milyen hibaszázalékkal tudnak méretet saccolni.
Mert a saját tapasztalatom a barátnőimmel és kolléganőimmel - nem farok, hanem egyéb - méret tippelés témában az, hogy döbbenetesen pocsék a szemmértékük.
A normális, értelmes, figyelmes pasival szeretik a legjobban, akihez vonzódnak, s akivel szerelmesek egymásba.
A hülyék meg pörögnek a farokméret körül mint majom a fán.
Ha van kedved, akkor olvass erről egy tudományos módszertannal készült és publikált kutatást, és mindjárt 16 cm lesz a 20-ból, mint a nők által ideálisnak tartott méret ÁTLAGA:
4-es,s a popsidba?
Vagy oda amúgy is totál kizárt nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!