Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire beteg a legtöbb ember?
Miért van az, hogy az emberek jelentős részét izgatja az a gondolat, hogy a középiskolai tanárával, aki egy nála jóval idősebb férfi, vagy nő, hogy szeretkeznek?
Legtöbbször fiatalabb egyetemista lányok gondolatában jön elő, hogy a testneveléstanár megadja a jobb jegyet, ha délután a szertárban szexelnek pl..
Ez tényleg annyira izgató dolog?
Csakhogy tisztázzuk, egy 18 éves lány még bőven nem felnőtt, általában otthon él, és a legtöbb dolgát apuci, vagy anyuci finanszírozza. Biztosan nagyon örülnének, ha megtudnák, hogy processzorokkal dugizik a lányuk.
A második dolog pedig az, hogy az #5-ös válaszoló biztosan nem egy 32 éves hölgy, mivel nem egyedülálló, 32 éves hölgyek nem foglalkoznak azzal, hogy egy számára ismeretlen embernek mi beteg dolog, és mi nem. Ilyen nincs.
A #10-es válaszolóval pedig egyetértek, de ettől tarthatom ezt egy gáz dolognak
#12 A jogszabály szerint igen, A jogszabály szerint például nem lehet átlépni a megadott sebességhatárt sem egy adott útdzakaszon, de mégis csináljak rendőrök is.
Tehát itt inkább az számít, hogy ki mennyire önálló, ki mennyire érett, és hogyan tudja felépíteni a saját életét. Ha 18 évesen van önálló keresete, eltartja magát, eljár tanulni, vagy dolgozni, akkor azzal szexel, akivel csak akar. Ha ez nem így van, akkor az anyuka nyugodtan kérdőre vonhatja, hogy pl ki ez a faszi.
Reagálnék az utolsó két válaszra szintén, mint az előbb: #15: Szerintem az sokkal betegebb dolog, hogy valaki 18 éves koráig kontrollálja a gyermekét, de amint betöltötte a 18. életévét, utána azt csinál amit akar. Tudod ez kicsit visszás nekem, ha a gyermekedet szereted, akkor igenis érdekel mi van vele, ha pedig nem érdekel, akkor előtte sem szeretted, csak azért "óvtad", mert jogilag muszáj. Nem csodálkozom, ha sokszor azt mondják egyes szülőkre, hogy csak a családi pótlék miatt van gyereke. Én ha szeretem a gyermekem akkor nem hagyom, vagyis próbálom a lehető legkisebb mértékre visszaszorítani azt hogy mind erkölcsileg mind jogilag leépüljön. Igen ebben benne van a 40-50 éves tanárokkal lefekvés is érdekből.
#18: Abban eddig is kételkedtem, hogy a intelligenciaszinted eléri egy egy felnőtt ember átlagos képességeit, de mostmár nem kérdés számomra, hogy bizony nem. Írtál egy választ körülbelül egy 10 éves szintjének megfelelően. Mellé nyomatékosítod sok nevetős "smiley"vel, hogy te épp most nevetsz. Én inkább azon gondolkodom, hogy nem te vagy-e egy troll véletlenül, aki erre polírozza a bohócot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!