Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire beteg a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire beteg a legtöbb ember?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy az emberek jelentős részét izgatja az a gondolat, hogy a középiskolai tanárával, aki egy nála jóval idősebb férfi, vagy nő, hogy szeretkeznek?

Legtöbbször fiatalabb egyetemista lányok gondolatában jön elő, hogy a testneveléstanár megadja a jobb jegyet, ha délután a szertárban szexelnek pl..

Ez tényleg annyira izgató dolog?

2024. jún. 17. 18:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Csakhogy tisztázzuk, egy 18 éves lány még bőven nem felnőtt, általában otthon él, és a legtöbb dolgát apuci, vagy anyuci finanszírozza. Biztosan nagyon örülnének, ha megtudnák, hogy processzorokkal dugizik a lányuk.

A második dolog pedig az, hogy az #5-ös válaszoló biztosan nem egy 32 éves hölgy, mivel nem egyedülálló, 32 éves hölgyek nem foglalkoznak azzal, hogy egy számára ismeretlen embernek mi beteg dolog, és mi nem. Ilyen nincs.

A #10-es válaszolóval pedig egyetértek, de ettől tarthatom ezt egy gáz dolognak

2024. jún. 17. 19:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A magyar jogszabály szerint az a felnőtt, aki betöltötte a 18. életévét. Ebből adódóan senkit nem fog érdekelni, hogy egy 18 éves nő hány éves férfiakkal és milyen szándékból mit csinál. Persze a társadalom, közvetlen környezete elítélheti attól még és természetesen érettség szempontjából is már más kérdés, de sokan még 30, akár 40 után is úgy viselkednek, mintha még tízen, húszon évesek lennének. De pl hogy most 18-20 évesen van egy 40 éves faszid, akinél laksz az meg farkalgat meg eljátszhatod a bejött az élet felnőttet, hát na, most kit fog érdekelni. Senkit, magánügy.
2024. jún. 17. 20:56
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
3 tanárnőmmel is lefeküdtem....
2024. jún. 17. 21:02
 14/26 A kérdező kommentje:

#12 A jogszabály szerint igen, A jogszabály szerint például nem lehet átlépni a megadott sebességhatárt sem egy adott útdzakaszon, de mégis csináljak rendőrök is.

Tehát itt inkább az számít, hogy ki mennyire önálló, ki mennyire érett, és hogyan tudja felépíteni a saját életét. Ha 18 évesen van önálló keresete, eltartja magát, eljár tanulni, vagy dolgozni, akkor azzal szexel, akivel csak akar. Ha ez nem így van, akkor az anyuka nyugodtan kérdőre vonhatja, hogy pl ki ez a faszi.

2024. jún. 17. 21:44
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ilyen 18 éves, max a mesékben, te meg nem szabhatod meg a gyerekednek, hogy kivel mikor hol mit csinál, mert már nem gyerek, függetlenül attól, hogy még a családi házban fekszik le aludni. Anyukáknak szokott még betenni, amikor az egyetlen kis fiúgyermekük felnő és 2-3 napra elmegy szó nélkül. Ja, hogy már nem gyerek.
2024. jún. 17. 21:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ez valami betegség lenne. Az ember végtelenűl összetett lény, millió szexuális érzéssel gondolattal, sok féle személyiséggel, testtel, neveltetéssel, ennek megfelelően millióféle szexuális dolog izgathatja az embereket. Az nevetségesen elképzelhetetlen lenne, ha mindenkit csak valami vallási könyvben leírt szexuális viselkedés izgatna. Főlleg úgy hogy az a köny millió évekkel később irodott az ember evoluciojához képest.
2024. jún. 17. 21:55
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
42 F létemre nem tartom ezt beteg dolognak , tök normális,bármelyik 18 éves lányt megdugnám jobb jegyért..
2024. jún. 17. 22:06
 18/26 Nincstovább ***** válasza:
76%
Kedves kérdező🤣 igazad van, lassan 33 éves vagyok, nem 32. Ahogy elnézem bőven akad ezen az oldalon korombeli vagy idősebb, aki szintén házas és szintén legjobb tudása szerint válaszol a kérdésekre. Elvégre ez egy kérdez-felelek oldal, nem társkereső. Engedtessék már meg, hogy felnőtt, házas emberként azzal foglalkozzak, ami engem érdekel, jelen esetben te, aki itt trollkodsz, mert nem jutott dinnyeföld😊😘 Szóval, de kisbarátom van ilyen és még ilyenebb🤣 És még hogy kiakadnál, ha a férjem a volt tanárom lenne😏😏 Dehát ilyen nincs… igaz?😏😏😏 vagy mégis?🤣🤣🤣
2024. jún. 17. 22:32
 19/26 A kérdező kommentje:

Reagálnék az utolsó két válaszra szintén, mint az előbb: #15: Szerintem az sokkal betegebb dolog, hogy valaki 18 éves koráig kontrollálja a gyermekét, de amint betöltötte a 18. életévét, utána azt csinál amit akar. Tudod ez kicsit visszás nekem, ha a gyermekedet szereted, akkor igenis érdekel mi van vele, ha pedig nem érdekel, akkor előtte sem szeretted, csak azért "óvtad", mert jogilag muszáj. Nem csodálkozom, ha sokszor azt mondják egyes szülőkre, hogy csak a családi pótlék miatt van gyereke. Én ha szeretem a gyermekem akkor nem hagyom, vagyis próbálom a lehető legkisebb mértékre visszaszorítani azt hogy mind erkölcsileg mind jogilag leépüljön. Igen ebben benne van a 40-50 éves tanárokkal lefekvés is érdekből.

#18: Abban eddig is kételkedtem, hogy a intelligenciaszinted eléri egy egy felnőtt ember átlagos képességeit, de mostmár nem kérdés számomra, hogy bizony nem. Írtál egy választ körülbelül egy 10 éves szintjének megfelelően. Mellé nyomatékosítod sok nevetős "smiley"vel, hogy te épp most nevetsz. Én inkább azon gondolkodom, hogy nem te vagy-e egy troll véletlenül, aki erre polírozza a bohócot?

2024. jún. 17. 22:59
 20/26 gabor49 ***** válasza:
100%
ez abszolut nem beteges
2024. jún. 18. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!