Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már jól gondolom hogy beteg?
Figyelt kérdés
Nőként csak a békülős szex , vagy a vad szex izgat fel.
Ezzel nincs semmi gond még, de attól tudok igazán felizgulni, ha rámarkol a torkomra, ha letepi a pólómat, bugyit, vagy lefog stb.
Jól érzékelem, hogy ez azért már ez gázos helyzet, ideje lenne kezeltetnem?
máj. 29. 18:45
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én is ugyan ilyen vagyok.
2/11 anonim válasza:
Nem standard izgalmifaktor, de nem is beteges. Ez már manapság egyre jobban megmutatkozik a kapcsolatokban. Természetesen nem a nőverő, családonbelüli erőszakra gondolok.
3/11 anonim válasza:
Minden dugásnál megy a kukába a polod és a bugyid? Költséges szorakozás:-) Vagy nagyon ritka a szex.
4/11 Lazy Lover válasza:
Szerintem abszolút nem beteg erre izgulsz más meg másra
5/11 anonim válasza:
Én is kb hasonlóan szeretem. Tehát valamim még fogja, húzza, markolja…
Bár én bevallottan szub vagyok, és párom is van!
6/11 anonim válasza:
Súrolja a bdsm ben megszokott elemeket. Általában innen szoktak egy szintet feljebb lépni, a lányok, nők, mert felfedezik azt a legalizált "mocskos bánásmódot. De fogalmazhatnék úgy hogy "kivezető, és bevezető, a vanillából, a bdsm be. Megkockáztatom, hogy mivel erre izgulsz, ezért folyamatosan, apránként mindig egy kicsivel többre fogsz vágyni. Ez vagy te, a benső éned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!