Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kis illetve átlagos pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis illetve átlagos pénisz mérettel rendelkező férfiak jobb szeretők mint a nagy farkúak vagy ez egyénfüggő?

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 09:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

9. És ha nagy farokkal odaado? Párom is ilyen, bár nekem sokszor sajnos még mindig nehéz befogadni a nagy méretet. :(

De nagyon szeretem őt, ezért el sem hagynám. Sajnos a hormonális problémáim miatt van ez, hogy túl szűk vagyok.

2024. jún. 17. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Két féle nő van, van az őszinte aki kimondja, hogy a nagyobb a jobb, meg van a másik aki félrekefél....
2024. jún. 17. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
12-es saját tapasztalat?
2024. jún. 17. 11:31
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
13. Úgy néz ki igen. De hát ha nem tudja kielegiteni a nőt, mit vár?
2024. jún. 17. 12:07
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
De miért lenne a nagyfarkú önző? Miért nem a kisfarkú az? De még mindig jobb a egy nagyfarkú önző, mint egy kisfarkú önző.
2024. jún. 17. 12:11
 16/24 anonim ***** válasza:

15. Nekem a kisfarkú párom volt önző és kisebbségi komplexusa is volt.

1-es voltam

2024. jún. 17. 12:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#16 Erről beszélek. Itt folyton abból indulnak ki, hogy a nagyfarkú a béna, önző stb. Közben meg ez nem a farok mérettől függ. Ugyanolyan teljesítménnyel a 17 centi mindig jobb lesz, mint a 13
2024. jún. 17. 12:57
 18/24 anonim ***** válasza:

16.

11-es voltam*

2024. jún. 17. 13:16
 19/24 Senior Séf ***** válasza:
78%
Nagy szerszámom ellenére nem egy partnerem kellemesen csalódott bennem. Szerintük az ilyen pasik csak reszelnek, és azt hiszik, ez a minden.
2024. jún. 20. 15:34
 20/24 anonim ***** válasza:
35%

Jesszusom!

Bocsi, hogy férfiként válaszolok de ami itt megy az már kB agyrák kategória.

Szóval a méret tényleg számít.

Valamennyit!!!!!

Egyébként a kémia a lényeg, ha az megvan akkor mindegy mit dugsz be a punciba mert ráfeszül, kitágul bármi.

Ha téged kíván a nő akkor ott abban a pillanatban úgysem a collstokot kapja elő!

Nekem egész tűrhető méretem van de így is odaadó vagyok, keresem hol tudok egy kis extrát bele csempészni, stb..

Ez csak és kizárólag személyiség függő.

Unokatestvérem ék Pl Kissebb a dákója mégis sorra kefél minden nőt, és pont leszarja, hogy milyen a nőnek mert, helyes, jól néz ki, ad magára, sportos stb. Tapadnak is rá a csajok.....

2024. júl. 9. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!