Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő Magyarországon akinek elég egy 14-15 cm farok?
#7 nyugi, ami nők ez miatt alázzák vagy szelektálják a pasikat , lesz ilyen kérdés.
Talán majd egyszer lesz egy olyan világ ahol normálisan viszonyulnak a kisebb farkú pasikhoz nem pedig selejtként tekintenek ránk
#8 ezt nagyon rosszul gondolod. Minden nő találkozott 17-20 centissel nem is eggyel. Ugyanis az ilyen méretű pasik minden nőt megkapnak.
A másik ha a hüvely hossz annyi lenne amennyit írsz akkor a 14 cmtől minden nő sikítana. Vagy az élvezettől vagy a fájdalomtól.
A nem izgalmi állapot pont annyira érdektelen mint a férfi lankadt méret.
Zöld pont a 9-nek!
Igen elég. Nem is értem ezt az állandó pénisz hossz problémát. Nő ismerőseim szerint az átlag 14-16cm bőven elég. A többség szerint a vastagság a lényeg. Az a 4-5cm ideális kicsit vastagabb makkal. Nekem 14,5×4,5 kb. 5cm makk átmérővel. Két korábbi nőismerősöm és a feleségem szerint ez nagyon jó, mert nem döngeti a méhszájat, megfelelö szögben és mélységben jól eltalálom a g pontot vele. Nem mellesleg az én méretem elmondásuk szerint mélytorkos szopásra és anál szexre is pont még a kellemesen elviselhető, élvezhető méret. Megjegyzem volt olyan nőm, akinek kevés volt, és olyan is akinek szopás csak a makk és még néhány centi ment, illeve punciba nehezen ment be és akkor is csak óvatosan, mert annyira feszítettem.
Szerintem ezt a témát újra kellene értelmezni, mert az a bizonyos 20-25cm hossz tövig nyomva csak nagyon kevés nőnek a jó méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!