Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan nő Magyarországo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő Magyarországon akinek elég egy 14-15 cm farok?

Figyelt kérdés
Legális korú és nem úgy hogy szerelmes és elfogadja vagy elnézi, hanem szexuálisan csak akkorára van igénye?

2024. jún. 16. 09:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#7 nyugi, ami nők ez miatt alázzák vagy szelektálják a pasikat , lesz ilyen kérdés.

Talán majd egyszer lesz egy olyan világ ahol normálisan viszonyulnak a kisebb farkú pasikhoz nem pedig selejtként tekintenek ránk

2024. jún. 16. 10:54
 12/21 A kérdező kommentje:

#8 ezt nagyon rosszul gondolod. Minden nő találkozott 17-20 centissel nem is eggyel. Ugyanis az ilyen méretű pasik minden nőt megkapnak.

A másik ha a hüvely hossz annyi lenne amennyit írsz akkor a 14 cmtől minden nő sikítana. Vagy az élvezettől vagy a fájdalomtól.

A nem izgalmi állapot pont annyira érdektelen mint a férfi lankadt méret.

2024. jún. 16. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Legtöbb csajomnak elég volt a 15/4 farkam, a jelenlegi csajom is szinte mindig kielégül tőle. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem bírna el egy 18/5öst is. Ez ugyanaz, mint ahogy én is elégedett vagyok a párommal, de azért eltudnék képzelni egy csajt a barátnőmétől nagyobb mellekkel, nagy de feszes popsival, és szűkebb puncival. Na és? Ez nem jelenti azt, hogy nem imádom a párom így is.
2024. jún. 16. 11:06
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
#11: A nők nem csak a kisebb farkú pasikra tekintenek selejtként, hanem aki nem kigyúrt, nem olyan jóképű, mint amilyenek a filmsztárok, vagy nem keres messze átlag felett, azok is selejtek a nők többsége számára.
2024. jún. 16. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
12-es: No ez egyáltalán nem igaz. Nekem 19 centis, de alig kaptam meg nőt. Mert el sem jutok odáig velük, hogy ez szóba kerüljön. Lehet, hogy ha leadnám az igényeim az értelmi képességek terén, és ott keresgélnék, ahol a farokméreten kívül más nem számít, akkor találnék, de sajnos nekem is más dologk számítanak egy nőnél, mint hogy mekkora a melle.
2024. jún. 16. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Zöld pont a 9-nek!

Igen elég. Nem is értem ezt az állandó pénisz hossz problémát. Nő ismerőseim szerint az átlag 14-16cm bőven elég. A többség szerint a vastagság a lényeg. Az a 4-5cm ideális kicsit vastagabb makkal. Nekem 14,5×4,5 kb. 5cm makk átmérővel. Két korábbi nőismerősöm és a feleségem szerint ez nagyon jó, mert nem döngeti a méhszájat, megfelelö szögben és mélységben jól eltalálom a g pontot vele. Nem mellesleg az én méretem elmondásuk szerint mélytorkos szopásra és anál szexre is pont még a kellemesen elviselhető, élvezhető méret. Megjegyzem volt olyan nőm, akinek kevés volt, és olyan is akinek szopás csak a makk és még néhány centi ment, illeve punciba nehezen ment be és akkor is csak óvatosan, mert annyira feszítettem.

Szerintem ezt a témát újra kellene értelmezni, mert az a bizonyos 20-25cm hossz tövig nyomva csak nagyon kevés nőnek a jó méret.

2024. jún. 16. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Hát kérdező, ezt te gondolod nagyon rosszul. Azért mert te már nagyon sok 20 cm-es farokkal találkoztál, az nem jelenti azt hogy minden nőnek a holnapi lesz a huszon- akárhányadik farok! :)
2024. jún. 16. 11:14
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha egyébként nagyon jól nézel ki, akkor talán.
2024. jún. 16. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Van olyan nő Magyarországon akinek elég ha egy pasi 175cm magas? Mert ha szerinted nem, akkor kár bármiről is beszélni.
2024. jún. 16. 12:09
 20/21 anonim ***** válasza:
57%
Miért ne lenne elég? Nem a nagyság számit, hanem az hogy a gazdája hogy tudja használni.
2024. jún. 16. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!