Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti lennétek olyan kapcsolatban ahol mással is kéne szexelnetek?
Figyelt kérdés
jún. 16. 05:28
13/19 anonim válasza:
Elegge beteg kerdes. Mi az hogy kene ?
15/19 A kérdező kommentje:
Nem Nem futtatni csak az élvezetért
jún. 17. 20:03
17/19 anonim válasza:
Olyan kapcsolat ahol a pasi megengedi a nőnek hogy mással is legyen de azzal a feltétellel hogy őszinte, nem titokban?
Én még azt is hozzá tenném hogy haza sose hozhatja és becsületes pasi legyen, szingli...
Nők, erről mit gondoltok?
Miért engedném? Nem tudom engedném e, de ha igen akkor azért mert izgat. Szeretem az embereket meg a szexet is. Emiatt együtt érzek ha asszonyka mást is megkiván, de semmi átverés nem fér bele. A kapcsolat szent dolog, nincs hazudozás, szemétkedés stb.
Megbecsülni egymást és nem cserél le ha talál jobbat, mert nem zokni vagyok.
Mindenkinél van jobb, a párom azért van hogy szeressem, nem elhagyni csak mert jött egy jobb. Nálam is van jobb.
18/19 anonim válasza:
Ha bejön neked akkor nincs vele baj. Ha kényszernek érzed mert nem ilyen a beálítottságod akkor ne. Én olykor beszállok párokhoz cuckoldra, hármasra de ott mindenki akarja azért mert élvezik a résztvevők. 37/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!