Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első kapcsolatában más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első kapcsolatában más is ennyire túlaggódó és túlgondoló volt?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, még szűz, barátom 19 éves és ő már nem az.

Nagyon félek az első együttléttől és nem is annyira a fájdalomtól. (kicsit attól is)

Mi van ha mégsem vagyok annyira sima lent, mint amennyire én gondolom? (hiába szőrtelenítettem alaposan)

Mi van ha béna fejeket vágok közben és a nyögésem is az lesz?

Vagy ha nyalásnál nem ízlek neki.. ha nem tetszik neki a testem.. (nagyon szégyenlős vagyok, emiatt csak sötétben csinálnám)

Csak én gondolom ezt túl?

Kíváncsi vagyok mások ezt hogy élték meg.

Tudom nem kéne ezt ennyire túlbonyolítani hisz nem vagyunk tökéletesek és így is úgy is szeretjük egymást, de akkor is nehéz ettől eltekinteni.

jún. 15. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális, ha némiképp kételkedsz, de semmiképp ne ez határozza meg a mindennapjaid.
jún. 15. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez már nem az egészséges mértékű aggódás. Megértem az érzéseidet, de hosszú távon baromira nem egészségtelen olyan dolgokon agyalni, amiken nem tudsz változtatni.
jún. 15. 15:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek csak nehéz nem törődni ezekkel a megváltoztathatatlan dolgokkal és elengedni őket..
jún. 15. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első együttlét alkalmával látna először meztelenül??

Gondolj arra, hogy ezek nagy része ellen nem tudsz tenni ("béna fej", nyögés erőssége-ne játszd meg magad, légy természetes, íz- ha nincs gond a tisztálkodással, akkor olyan amilyen). Lehet, hogy neki nem is a csupasz jön be :)

Ha valós érzelmeken alapuló kapcsolatban történik meg, ezekkel nem lesz gond.

jún. 15. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, a legkevésbé sem azzal fog foglalkozni, hogy milyen fejeket vágsz, meg hogy milyen a nyögésed.
jún. 15. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
A gond inkább az, hogy esélyed sincs ellazulni, ha ilyeneken agyalsz.
jún. 15. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod....
jún. 30. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Túl estél rajta?
júl. 1. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Hidd el semmi másra nem vágyik a partnered, úgy szeret amilyen vagy, semmi értelme ilyenekre gondolnod, lazulj. Azóta történt valami?
aug. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!