Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolatában más is ennyire túlaggódó és túlgondoló volt?
18 éves lány vagyok, még szűz, barátom 19 éves és ő már nem az.
Nagyon félek az első együttléttől és nem is annyira a fájdalomtól. (kicsit attól is)
Mi van ha mégsem vagyok annyira sima lent, mint amennyire én gondolom? (hiába szőrtelenítettem alaposan)
Mi van ha béna fejeket vágok közben és a nyögésem is az lesz?
Vagy ha nyalásnál nem ízlek neki.. ha nem tetszik neki a testem.. (nagyon szégyenlős vagyok, emiatt csak sötétben csinálnám)
Csak én gondolom ezt túl?
Kíváncsi vagyok mások ezt hogy élték meg.
Tudom nem kéne ezt ennyire túlbonyolítani hisz nem vagyunk tökéletesek és így is úgy is szeretjük egymást, de akkor is nehéz ettől eltekinteni.
Az első együttlét alkalmával látna először meztelenül??
Gondolj arra, hogy ezek nagy része ellen nem tudsz tenni ("béna fej", nyögés erőssége-ne játszd meg magad, légy természetes, íz- ha nincs gond a tisztálkodással, akkor olyan amilyen). Lehet, hogy neki nem is a csupasz jön be :)
Ha valós érzelmeken alapuló kapcsolatban történik meg, ezekkel nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!