Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor,és hány évesen volt komolyabb kapcsolata?
Attól függ mit értessz komolyabb kapcsolat alatt. 16 éves vagyok, egy éve jöttem össze a párommal, akivel sokáig csak legjobb barátok voltunk. Nagyon kötődünk egymáshoz, sok közös tulajdonságaink vannak és ha konfliktus akad, mindig meg tudjuk beszélni. Tehát ebben az értelemben a mi párkapcsolatunk nagyon is komoly.
Viszont semelyikünk se az a túlzottan romantikus típus, mindketten inkább karrier orientáltak vagyunk és nem is stresszelünk rá erre a szerelem témára.
Apropó, nem vagy elkésve. Véleményem szerint 18 alatt a párkapcsolatok nagy része döcögősen megy, szóval nem is kell erőltetni. Ha jön, jön, ha nem, akkor nem.
Nekem 17 évesen lett az első kapcsolatom, jelenleg 5 hónapja tart
L
De ne érezs magad elkésve, igazán ráérsz, sokaknak nem volt még ennyi idősen.
Nekem 19 évesen lett és azóta is tart.
21F
Az első kapcsolatom 16 évesen volt. 9 hónapot voltunk együtt. 17 évesen jöttem össze a férjemmel. Persze akkor még fogalmam sem volt róla, hogy ő lesz a férjem. 17 éve toljuk együtt a szekeret.
Amúgy semmiről sem vagy lekésve. Megéri kivárni, hogy egy rendes fiú elkezdjen udvarolni neked/ találj egy rendes lányt, akinek érdemes udvarolni. 34N
Lassan 3 éve tart a kapcsolatunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!