Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a logika, ha elhívom a csajt dugni úgy felháborodik, de ha mekizni hívom el és tisztában van vele, hogy megakarom dugni úgy oké?
Nem tudom hogy pontosan milyen a kapcsolatotok és miket szoktatok együtt csinálni, de szerintem is az a helyzet hogy nem szeretné csak egy lyuknak tekinteni magát. Más érzés azt hallani hogy "Átjössz dugni este?" meg "Elmegyünk mekizni este?", még akkor is ha a végeredmény ugyanaz, mert lefeküdtök úgy is. Az első eshetőségnél azt érezheti hogy csak és kizárólag a dugás érdekel, a másodiknál pedig benne van hogy szeretnél időt tölteni vele és lefeküdni is.
Főleg ha barátság extrákkal a dolog, aminek pont az a lényege hogy van szex is a két fél közt, de egyébként együtt lógnak és programoznak anélkül is időnként, vagy haveri alapon időt töltenek egymással. Sima szexkapcsolatnál például nem nagyon van ilyen. Lehet ő is ezt hiányolja, hogy szexen kívül nem töltötök egymással időt. De igazából ez csak a saját teóriám, pontosat csak akkor tudnál ha őt kérdeznéd meg erről.
Igazából ez egy érdekes szituáció. Mert itt nem arról van szó,hogy nem akar a ffi vagy legyen nő kedveskedni. Netán egy egy közös programot csinálni.
Csak nekem kicsit álszent dolognak tűnik ez a játszmázás.
Mikor a felek tisztában vannak azzal,hogy szexről szól a dolog.
Nőként megmagyarázom mi az oka.
Attól hogy jokat dugtok es egy no szereti a szexet nem kellene targykent kezelni. Ugyanugy lehet tisztelni es normalisan viselkedni vele amiert nemm kapcsolatba vagytok. En ugyanigy csinalok. Ha normalisan ,emberien kezel valaki oke a szex egy este alatt barmennyiszer, ha lekezel egy darab szarkent es ramir hogy szia dugunk akkor abbol semmi nemlesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!