Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben van logika?
Nagyon bánt engem, hogy az új barátnőm sem az udvarlás alatt, sem most hogy együtt vagyunk nem ír nekem magától.
Ha írok neki mikor nincsen velem azonnal válaszol, de sose nyit.
Sosem tapasztaltam még ilyet.
Én azt szoktam meg hogy ismerkedés stb és utána kb folyamat pittyeg a teló mert írogat a nő.
Gondoltam ilyenekre hogy alacsony az érdeklődése felém azert csinálja, de élőben nem ilyen.
Szóval megkérdeztem hogy mi a fene ez màr?
Erre előjött nekem egy ilyen elmélettel. Hogy ő szívesen beszélget a fiú rokanaival pár barátjával messengeren...rájuk is ír, de én a férfija vagyok. És nyitni mindig a férfinak kell. És ő így tekint rám.
Szóval mostanra kb felterképeztem a nőm müködési elvét és ha messengeren akarok beszélgetni vele, akk
1. Ki kell találnom egy kellően érdekes csalit amit bedobok neki.
/am volt olyan, hogy ha sza r a csali akk nem is válaszolt/
2. Ráharap a csalira.
3. Én jutalmazom amiert ráharapott
Adott dolog kifejtése atbeszélése
4. Túl sok időmet elvitte ez az egész dolog ezért elköszönök és lépek.
És ez az egész azt eredményezi hogy mikor talizunk este rám veti magát.
Viszont elemezve a szitut ez játszma...nem pedig őszinte dolog.
Mert ő attól izgul fel hogy én vergődjek utána, keltsem fel az erdelődését ha azt akarom hogy beszélgessen velem.
Majd mikor ez megvan koptassam le mert hogy mekkora fontos vagyok, meg eleve nincsen nekem időm 30-35 percnél tovább pötyögtetni.
Pedig az egész arról kellene szóljon hogy napközben mikor nincsen velem valtunk par szót pl gondolok rá hiányzik nekem, nem pedig arrol hogy beoltom minden nap mint a csajokat a diszkóban.
és hogy elvarnám hogy neha ő is írjon magától és őszintén ugyanígy.
Vagom a szitut és meg is teszem ha ez kell hozzá hogy ilyen fullos csaj velem legyen..viszont így kapcsolatban kell taktikaznom.
Nők!
Mi a fene ez plíz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!