Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi abban a logika, ha elhívom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban a logika, ha elhívom a csajt dugni úgy felháborodik, de ha mekizni hívom el és tisztában van vele, hogy megakarom dugni úgy oké?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel kavarunk.. Ha így konkrétan felhozom neki a témát, hogy dugjunk.. Csak húzza a száját.. meg felháborodik.. zokon esik neki.. De ha " menjünk el mekizni egyet " címszóval találkozunk és utána viszem fel magamhoz dugni az teljesen oké.. sőt van, hogy ő mondja elvitelre vigyük már és nálam megesszük.. beérünk a házba már a f4szomon lóg mekis kaja le van sz4rva. De ezt már több csajnál is megfigyeltem.. Nem tudok rájönni mi ebben a logika.. Valaki?

2024. jún. 15. 01:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem akik voltak szex partnereim, jobban szeretem ha mem csak szexet akar hanem kicsit figyelmes és elhív előtte vacsizni, bár mekibe nem mennék, de egy étterembe igen
2024. jún. 15. 02:00
 2/23 VadApuci ***** válasza:
88%
sztem maga a tudat, hogy nem azzal hívod, hogy gyere és tedd szét nekem. hanem talizni akarsz vele(amiből aztán persze dugás lesz),és nem csak a puncija kell. így félig meddig Ő dönt, legalábbis ezt a tévhitet éri el ezzel. vmi ilyesmi lehet a háttérben sztem.de egyszerűbb, ha megkérdezed Őt, akkor pontos választ fogsz kapni, nem elméleteket ;)
2024. jún. 15. 02:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túl variálni, csűrni, csavarni. Tárgynak tekinted, és kezeled, zéró tisztelettel! Ez a lány többre tartja magát, mint egy olcsó szexbábú. Nem hercegi vagyont kell rá költeni. Hanem odafigyelni mi a kedvenc bizbaza akármi. Csokika, sütike, gyümike, meg a kis f.sz.m. S mindig valami kis figyelmességgel megleped! Ezt úgy nevezik hogy "gesztus! Nem egy bonyolult dolog, egy lányt, nőt a "tenyereden hordozni. S ezt nem csak addig ameddig dugni akarsz csak vele. Nem kerül pénzbe, hogy napközben írsz egy üzenetet, s megkérdezed hogy "Hogy vagy, hogy telik a napod, bla, bla, bla. Ez is jólesik egy lánynak. Sétálgatás közben, megmasszírozod a vállát, nyakát, fejét, s már egy alkalom egy kis erotikázásra, amivel kicsit felhangolod.

De ha odab.sz.d hogy "hé na ma b.sz.nk? Ne csodálkozz hogy egyenlőnek tekint a földszintel.

2024. jún. 15. 02:16
 4/23 A kérdező kommentje:
Tisztelettel bánok vele. Nem rongyként. Különben már rég nem tartana ez köztünk. Mindkettőnk részéről le van szögezve, hogy igazából csak szex. Bátorság extrákkal. Beszélünk napi szinten. Esténként ha úgy van szoktam megkérdezni nem ugrik-e fel kicsit lazítani egy jót. Akkor van m, hogy egyből igent mond és megyek érte, de van hogy habozik és zokon veszi.. De ha tegyük fel írom neki menjünk el mekizni, gofrizni, pizzázni, akármi akkor gondolkodás nélkül rávágja az igent és tisztában van azzal, hogy olyankor mindig az ágyban kötünk ki. Talán az egója miatt kell ez a körítés, hogy akkor én most úgymond harcolok érte és nem érzi úgy, hogy könnyen adja magát? Ez az egész egy régi barátságból alakult ki amikor mindketten friss szakítás után tartottunk nálam egy filmes estét. Majd könnyebben dolgoztuk fel, hogy együtt alszunk, összebújunk, szexelünk. És ez az összejáras azóta is tart.
2024. jún. 15. 02:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok

Igen, mindig legyen előtte valami amitol kicsit masnak erzi magat mint egy szexpartner meg akkor is ha o is csak azt akar

En is szeretem ha pl elvittek moziba, vacsizni, vagy akar csak setalni

Utana persze dugtunk egy jot de sose mentem csak dugni

2024. jún. 15. 02:43
 6/23 anonim ***** válasza:
45%
Nyafka curvina potenti, nincs élete, nem független, elégedetlen, mert a pasikból csak ezt a kist tudja kihozni. Bezzeg, ha tervezel valami komolyabb programot, ahhoz már nincs kedve, mert ismeretvágya nincsen. Majd révbe ér, de lényegében ugyanezt fogja csinálni csak középkorú unott nőként ki tudja, milyen se íze se bűze hapsi mellett. Legalább nem frigid, Isten tartsa meg szokását, de ennél több nem.
2024. jún. 15. 03:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerény 50 évem alatt azt tapasztaltam, hogy két dolog miatt sértődtek meg általában:

- ha meg akartam dugni

- ha nem akartam megdugni

Általában mindkettőből balhé lett, szóval jobb az udvarlás, és utána viszont teljesíteni kell.

2024. jún. 15. 06:08
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Foglalkozz a lelkével, kedveskedj neki. Tudja, hogy miért hívod. Akarja is. Csak jobban hangzik az, hogy gyere menjünk töltsünk egy kis időt, kajáljunk, beszélgessünk. Járj a kedvében, a többi jön magától!
2024. jún. 15. 06:55
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyakran éhes..

Vagy csak nem szeret éhgyomorra dugni.

Vagy egyszerűen csak egy mekibe kerül nála a szex.

2024. jún. 15. 07:09
 10/23 Noren1989 ***** válasza:
29%
Jóllakottan jobb kefélni? 🤔🤔
2024. jún. 15. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!