Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hely, kultúra, ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hely, kultúra, ahol bevett dolog, hogy az arrogáns, nagyképű, bunkó, tiszteletlen csajokat kéretlen dugással, szopatással büntetik?

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 12:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szomorú, ha tényleg van ilyen :/"

Ha valóban szomorúnak találnád, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést, sőt, a gondolat szintjén sem merülne fel benned.

2024. jún. 13. 13:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, mert hallottam ilyenről, de valószerűtlennek tűnt számomra.
2024. jún. 13. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

12

Akkor megnyugodhatsz, hogy van ilyen. Nem is kell messze menni hozzá.

2024. jún. 13. 13:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy szenzitív számodra a téma, és ezért nem tudsz kilépni az ellenséges narratívából, de hidd el, feleslegesen hergeled magad. A kérdésem szándékosan nyersen tettem fel, olyan formában, amilyenben magam is megfogalmazva hallottam, de ez továbbra sem jelenti, hogy erkölcsileg, morálisan azonosulnék vele.
2024. jún. 13. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Vannak nők, akiknek jót tenne egy kis torkoztatás.
2024. júl. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!