Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért érzik ezt tiszteletlenségnek?
Arra gondolok, ha két pasi beszélget (vagy akár egy pasi és egy nő), és a pasi nem tudja nevén nevezni a szóban forgó nőt, hanem annak valamilyen testi adottságát (vagy adottságait) említve tudatosítja a beszélgetőpartnerrel, hogy kire is gondolt
Természetesen nem obszcén módon, ezt hozzáteszem.
Érdekes, hogy ezekre olyan nők is kiakadnak, akik egészen más attributumokkal rendelkeznek.
Milyen tulajdonsággal?
Mármint en is szoktam embereket hajszín meg ilyesmi alapján, ha a beszélgetőpartnerem nem tudja az illető nevét!
22L
Azt írta a kérdező, hogy 2 férfi egy harmadik félről beszélget aki nő. Zárójelbe tette, hogy a két beszélgető fél lehet fiú lány is akár. A lényeg, hogy a harmadik félnek nem jut eszébe a neve annak, aki beszél róla és nincs ott a beszélgetésnél. A kérdés pedig ez volt, hogy ha egy ilyen beszélgetést hall egy nő akad ki. Bár felteszem ebben benne van mint akaratlan hallgatóság az is, akiről szó van. Bár az utolsó mondat evidensen nem ilyen esetre vonatkozott.
Mondjuk nekem ilyen nem szokott lenni, mert jó a memóriám. De tény, hogy gyakran használnak férfiak ilyen jelzőket, ha nem jut eszükbe egy alig ismert lány neve, vagy a másiknak nem jut eszébe és így próbálja leírni, hogy beugorjon neki az illető. Én ezzel alapvetően semleges vagyok, de ha ilyen csöcsi, meg csöcsös kifejezések zavarnak. Nem azért, mert én álszent lennék, hanem utálom ezeket a szavakat. Tényleg fáj a fülemnek, de van más ilyen szó is, aminek teljesen más vonatkozása van. Ez a mizofóniának egy része. Most hosszú lenne az a sor amely szavak kiejtése fájdalmas a számomra.
De ha nem is pont ilyen testrészek kiemelésével azonosítanak, de hasonlók a lányoknál is van. Szóval annak ellenére, hogy én máshogy asszociálok, ha nagy ritkán nem jutna eszembe az illető neve és más úton próbálok meg asszociáltatni mást is, de nem akadok ki ilyenen. Nem kell ennek túl nagy feneket keríteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!