Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tiszteletlen egy lánnyal/nővel szemben?
A szituáció a következő: egy közös ismerősünk kirakott snapchat mystoryba a barátnőjéről egy képet, amin melltartóban van (a lány csak hátulról látszódik) és annyit írt a képhez, hogy 'and again'. Ergó megosztotta az ismerőseivel, hogy megint szexelni fognak. Egy fiú barátom szerint ez teljesen normális, sőt ő még örülne is, ha a barátnője ilyeneket rakna ki, én viszont eléggé felháborodtam ezen. Én csak erről az egy esetről tudtam, de ez a barátom mondta, hogy neki máskor is küldött már hasonlókat (tehát akkor nem az összes ismerősével osztotta meg, csak néhánnyal.) Szerintetek ez tiszteletlen a lánnyal szemben vagy sem?
18/l
Szerintem is tiszteletlen.
Ami a hálószobában történik, az csak arra a két emberre vonatkozik, aki a hálószobában van.
Ráadásul szánalmas is, hogy ezzel akar menő lenni, hogy ő "megint szexelni fog"... Ebből is látszik, hogy még nem nőtt fel igazán!
20L
Tiszteletlen. Gondolom, a leányzó nem is tud erről.
"Egy fiú barátom szerint ez teljesen normális, sőt ő még örülne is, ha a barátnője ilyeneket rakna ki, én viszont eléggé felháborodtam ezen."
Látszik, hogy egy hormontúltengéses tini srácról van szó.
Ha én ilyet látnék, az jutna eszembe hogy szánalmas.
Ki kíváncsi rá hogy ők szexelni fognak.. Egy értelmes ember ezt nem rakja ki. Valószínűleg feltűnési viszketegsége van és azt gondolja hogy ettől menő lesz.
Semmiképp sem egy érett, felnőtt férfiról van szó...
És igen, teljes mértékben tiszteletlen a lánnyal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!