Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon ezek a kihívások sikerül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezek a kihívások sikerülhetnek nekem?

Figyelt kérdés

Na ilyen még nem volt itt gyk-n. :)

Összeállítottam egy nem könnyű listát (Barney Stinson feeling), amelyeket teljesiteni próbálok:

-Felszedni egy nőt itt gyk-n

-Felszedni egy nőt tiktokon

-Felszedni egy nőt csak személyesen

-Feszedni egy nőt egy edzőteremben

-Felszedni egy férjes asszonyt

-Felszedni egy nőt discoban

-Felszedni egy tanárnőt

A dolgot nehezíti, hogy sem facebookom nincs, sem instám. Csak Viber és tiktok. Továbbá Szabolcs megye és 31F.

Meg tudom csinálni szerintetek? A “felszedés” csak akkor ér, ha megtörténik az együttlét.

Szerintetek 7/? lesz sikeres?

2024. jún. 12. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Gratulálunk. Ezennel megnyerte hivatalosan a retardált címet.
2024. jún. 12. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Hú, tesó!

Annyit tudok mondani, neked nagyon nagyon szomorú és rossz életed lehet, ha ilyen kérdést írsz ki. Nem fogok semmi rosszat írni, de hú, nem irigyellek.

2024. jún. 12. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Árad a tisza!
2024. jún. 12. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te kibebaszott jóképű, szálkás testű, magas Adonisz, te. Akinek ebben az egészben a legmegpróbáltatóbb feladat az lesz, hogy felregisztráljon a facebookra, és az instagramra :D
2024. jún. 12. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szabolcs megye? Esélyed nincs...

😄

2024. jún. 12. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:

#5: fogd meg a söröm

Többiek: ti sohasem szoktatok a kérdésre válaszolni? :o

2024. jún. 12. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egy prostit sem tudnál megdugni, szóval válaszolva a kérdésedre 7/0 lesz. Ja, és szűz is vagy.
2024. jún. 12. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
#7: az utolsó már 2x is megvolt korábban, hidd el, ők a legjobbak a szakmában ;)
2024. jún. 12. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Álmodozz csak lúzer. A gyk-n vagy csak nagyfiú...
2024. jún. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!