Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők akik 20 évvel idősebb férfiakkal vannak nem zavar titeket a óriási különbség?
Figyelt kérdés
jún. 12. 17:34
1/9 anonim válasza:
Rám egész életemben nyomultak az idősek, de se 18 évesen nem kellett öregebb, se most 30 évesen.
3/9 anonim válasza:
Kérdező, képzeld el hogy nem zavar.
Miért zavarna bárkit is aki azt szereti??
5/9 anonim válasza:
Nekem volt sokkal idősebb párom, de sajnos egy idő után mikor láttam, hogy a velem korú lányoknak huszonéves a barátjuk, kínosnak éreztem, hogy nekem "csak ez jutott" és vége lett. Szerintem az az egészséges, ha a korosztalyabol választ valaki, akár nő akár férfi.
27N
6/9 anonim válasza:
Nekem volt nálam 20 évvel idősebb és nálam 5 évvel fiatalabb pasim is. Egyszerűen a nálam fiatalabb pasit nem tudtam komolyan venni, nem tudtam rá férfiként tekinteni. Azóta csak idősebb pasikkal jöttem össze, a mostani párom 14 évvel idősebb nálam. Nagyon jó vele minden, szóval nem zavar a korkülönbség egyáltalán.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Sőt...
Pedig több, mint 20 év a különbség.
8/9 anonim válasza:
Sokan vannak így együtt.
Nem mindegy persze, hogy a pasi, hogy néz ki, hogy tartja magát...szóval lehet sportosabb akár jóképűbb, vagy elhanyagolt pocakos, nem mindegy.
Van akinek 5 év is sok van akinek nem.
Szerintem ha nem is most, hogy 20-40 évesek.
De később jobban észre lehet majd venni. pl....40-60 az már szerintem sok és észrevehetőbb.
9/9 anonim válasza:
F*sznak se kéne ennyivel idősebb, nem is ismerek olyan normális és szép csajt, akinek ilyen öreg pasija lenne..aki jobb csaj, az kaphat fiatalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!