Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan nők akik 20 évvel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők akik 20 évvel idősebb férfiakkal vannak nem zavar titeket a óriási különbség?

Figyelt kérdés
jún. 12. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Rám egész életemben nyomultak az idősek, de se 18 évesen nem kellett öregebb, se most 30 évesen.
jún. 12. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1. Nem értetted meg a kérdést !!
jún. 12. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, képzeld el hogy nem zavar.

Miért zavarna bárkit is aki azt szereti??

jún. 12. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavarná nem lennének együtt 🤦🏼‍♀️
jún. 12. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Nekem volt sokkal idősebb párom, de sajnos egy idő után mikor láttam, hogy a velem korú lányoknak huszonéves a barátjuk, kínosnak éreztem, hogy nekem "csak ez jutott" és vége lett. Szerintem az az egészséges, ha a korosztalyabol választ valaki, akár nő akár férfi.

27N

jún. 12. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt nálam 20 évvel idősebb és nálam 5 évvel fiatalabb pasim is. Egyszerűen a nálam fiatalabb pasit nem tudtam komolyan venni, nem tudtam rá férfiként tekinteni. Azóta csak idősebb pasikkal jöttem össze, a mostani párom 14 évvel idősebb nálam. Nagyon jó vele minden, szóval nem zavar a korkülönbség egyáltalán.
jún. 13. 03:50
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Egyáltalán nem zavar. Sőt...

Pedig több, mint 20 év a különbség.

jún. 13. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Sokan vannak így együtt.

Nem mindegy persze, hogy a pasi, hogy néz ki, hogy tartja magát...szóval lehet sportosabb akár jóképűbb, vagy elhanyagolt pocakos, nem mindegy.

Van akinek 5 év is sok van akinek nem.

Szerintem ha nem is most, hogy 20-40 évesek.

De később jobban észre lehet majd venni. pl....40-60 az már szerintem sok és észrevehetőbb.

jún. 13. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
17%
F*sznak se kéne ennyivel idősebb, nem is ismerek olyan normális és szép csajt, akinek ilyen öreg pasija lenne..aki jobb csaj, az kaphat fiatalt is.
jún. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!