Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem mostanában mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem mostanában mindig szopja az ujjamat miközben dugom. Ebben mi lehet neki izgató?

Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 07:40
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Imitálja azt hogy ketten dugják?
2024. jún. 12. 07:46
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Az én párom is sokáig így csinálta aztán egyszer a szex hevében megkérdeztem, hogy jó lenne e ha az ujjam helyett egy farok lenne a szájában. Igen volt a válasz , azóta már kipróbáltuk azt is. Szerintem egy próbát nálad is megér persze ha ez bejön neked.
2024. jún. 12. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Az én párom is szokta és amikor mondom neki hogy mintha csak egy farok lenne a szádba nagyon durván elkezdi szopni
2024. jún. 12. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Az enyém néha még a kezével imitálja is hogy veri közben. Már nagyon érik bennem hogy rá kérdezek tőle ezügyben
2024. jún. 12. 08:44
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Valoszinuleg massal is szexel es onnan hozta ezz
2024. jún. 12. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szoktam mert élvezem, hogy a számban is van valami miközben dugnak..
2024. jún. 12. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem elég egyértelmű. Nekem eddig két barátnő csinálta, mindkettő esetén a hármasra volt célzás.
2024. jún. 12. 13:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Női szemszögből: én azért szoktam csinálni, mert a páromat szemmel láthatóan izgatja. Számomra semleges érzés, neki viszont szeretek neki örömet okozni. (Egyáltalán nem azt imitálom közben, mintha mást szopnék, hanem egyszerűen csak a szopást.. nem igazán értem, honnan jött ez az elképzelés.)

Lehet, a feleséged is szimplán emiatt csinálja, de nyugodtan kérdezz rá szerintem. :)

2024. jún. 12. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon nem egyértelmű célzás a hármasozásra!
2024. jún. 12. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
En csak azert szoktam kozben mert jo erzes
2024. jún. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!