Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondja mostanában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mostanában ezeket a feleségem?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napokban megjegyezte, hogy tökre vastag és erős lett a karom és a hátam is deltásodik.

6 éve vagyunk együtt, és mostanában alig van szex, sajnos. De minek mond ilyeneket, ha nem forszírozza az együttléteket?

2020. aug. 14. 10:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezd meg tőle. Amúgy meg ha 6 éve a feleséged, miért ne mondhatna ilyet?
2020. aug. 14. 10:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Mondhatna, csak eddig nem mondott.
2020. aug. 14. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Mert gondolom elkezdtél edzeni, és tetszel neki. Továbbá lehet hogy mondjuk viszonzásra vágyik, bókokra és egy kis flörtölésre. Szállj be a játékba, flörtölj, bókolj és lesz majd szex is.
2020. aug. 14. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Azt akarja, hogy te is megdugd végre, ne csak a hapsija.
2020. aug. 14. 10:48
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Arra vágyik, hogy jól gerincre vágd, és megmutasd neki, hogy jobban kielégíted, mint a szeretője.
2020. aug. 14. 10:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Hogy mennyi frusztrált nyomorult van itt, te jó Isten! :D
2020. aug. 14. 11:09
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Azért mondja, mert szeretne veled lenni, tuti meg akarja menteni a házasságotokat.

Szerintem nem csal meg, de lehet idővel megtenné, szóval én a hlyedben, mindent megtennék, hogy elcsábítsam újra.

2020. aug. 14. 11:13
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha feltűnően sokat bókol a szokotthoz képest, akkor tényleg lehet, hogy csinált valamit (akár megcsalás), és ezzel akarja elérni, hogy ne legyél rá olyan dühös, ha megtudod. De szerintem a legjobb lenne, ha megkérdeznéd tőle. Nem vagyunk gondolatolvasók, a feleségedet se ismerjük, így maximum tippelgetni tudunk.
2020. aug. 14. 11:20
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Dugni akar veled, ha veled nem fog menni, majd fog mással.
2020. aug. 14. 11:35
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem azért dicsérget, hogy te kezdeményezd az együttléteket.

Nem tudom, miért csak neki kellene forszíroznia. Régen ki kezdeményezett többet, amikor még volt szex?

2020. aug. 14. 12:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!