Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarta, hogy nézze ő is? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarta, hogy nézze ő is? L

Figyelt kérdés

Edzeni voltam teremben, és tetszik ott egy srác, akivel szoktunk is néha beszélni.

Na és épp háttal álltam neki, és hallottam, hogy egy másik srácnak mellette mondta, hogy nézze a fenekem. (Tükrös rész van ott, tehát láttam is hogy rólam van szó.)

De ez nem lenéző egy kicsit, hogy más pasiknak is mondja, hogy nézzenek meg? Vagy ennek mi értelme?

2024. jún. 11. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha megdug az egész terem tudja majd egy héten belül, hogy te is megvoltál neki.

Már most vetít veled.

2024. jún. 11. 17:25
 12/18 A kérdező kommentje:
"Vetít" velem?
2024. jún. 11. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Hát én nagyon kiábrándultam volna belőle. Nézegessenek mást a haverjával.
2024. jún. 11. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Hát figyelj, azt nem mondhatta, hogy nézd milyen okos vagy..
2024. jún. 11. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Mert egy kis ratyesz.
2024. jún. 11. 20:23
 16/18 Horst ***** válasza:
100%

Sok értelmét nem kell keresni benne. Annyi történt, hogy igen bunkó módon a haverja figyelmébe ajánlotta a segged, mert szerinte szép.

Most ebből mennyire lehet messzemenő következtetést levonni, az kérdéses, de semmi képpen sem bíztató a jövőre nézve.

2024. jún. 11. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
8. "miért akarja, hogy más pasi is nézegessen" Többet látsz a történetbe, mint ami benne van. 1: Nem pasi, hanem kisfiu. 2: A közös "izgalom" közelebb hozza a haverokat. (Hüüü! Nézd csak annak a csajnak kilátszik a bugyija! /Ugyanaz az alapja, mint a közös szurkolásnak./) Nem igazán érdemes foglalkoznod a sráccal. Keress érettebbet (aki eléri egy 15 éves értelmi és érzelmi szintjét).
2024. jún. 14. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért azt jelzi, hogy nem gondolkodik veled barátnőként, inkább csak lehetséges trofeaként, és már előre dicsekszik veled, mint a csajjal, akinek ő bejon.
2024. jún. 15. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!