Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régen akarta a párcserés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen akarta a párcserés szexet, most már határozottan elutasítja. MIért lehet?

Figyelt kérdés
Középkorú pár vagyunk, én a nő. Régebben kitalálta hogy próbáljuk ki a párcserét...próbált keresni igaz nem intenziven de aztán le is állt, mostanra meg teljesen elutasítja. Attól fél hogy mást jobbnak találok (neki vannak néha gondjai)?
2023. dec. 2. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet. Vagy csak egyszerűen meggondolta.
2023. dec. 2. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra. .

Azért mert valaki egyszer benne lenne valamibe nem örök érvényű

Akkor ott nem éltél a lehetőséggel I.J. kisbarátom

Vagy szimplán kapcsolat eleji bizonyítási vágy vagánynak bevállalósnak mutatja magát hogy megfogjon egy pasit. Csak el felejti hogy meg is kell tudni tartani..

N29

2023. dec. 2. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

Jah bocs azt hittem pasi a kérdés ki íroja

Nos a pasinak kisebbségi komplexusa van

Fél hogy a másik pasinak nagyobb van jobban élvezed majd megcsalogatod elhagyod

Igazából az ilyen gondolkodású pasitól kell AZONNAL menekülni..

Betegesen féltékeny lesz irányítás mániás nárcisztikus asszony verő terrorban tartó

Most csak ez következő alkalommal már az se fog tetszeni ha egy ellenkező neművel kedves vagy mosolyogsz rá nézel .

Hidd el ezeknek nem szokott jó vége lenni

Több ilyen esetet láttam közvetlenül...

N29

2023. dec. 2. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak elképzelte a kis fejecskéjében, és mikor összejött volna megijedt, gondolom csajt keresett volna.
2023. dec. 2. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolso mondatodban megválaszoltad a kérdést. Esetleg még valami?
2023. dec. 2. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Fontos a potencia. Nem szivesen járnánk úgy mint 1x hogy a másik pár férfi tagjának fel sem állt. Elég leombozó tud lenni. Akkor inkább hármas csak veled, vagy irány a swinger.;)
2023. dec. 3. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!