Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a nőket az ha egy pasi élvezi ha nem ő irányít?
Figyelt kérdés
Felnőtt szextárskereső oldalon viszonylag hamar meg szoktam ezt említeni, hogy vonzanak a határozott nők, szeretem ha a "farkamnál fogva vezetnek" és azt vettem észre, hogy elég sok nő elkezd menekülni ahogy ezt meghallja.
Nem dominát, nem anyukát keresek de közben meg mégis tetszik ha néha én vagyok az aki alárendelt szerepben van. Rosszul adom ezt elő vagy a nők nagy része tényleg ennyire irtózik attól, hogy a szexben ő is kezdeményezzen, dominánsabb legyen bizonyos helyzetekben?
Saját tapasztalatoknak jobban örülnék, mintha csak átmenne a nők megfejtésébe a hozzászólásotok.
2023. nov. 5. 18:30
1/3 anonim válasza:
A nők a határozott férfiakat szeretik. Az ágyban is.
2/3 anonim válasza:
Engem feszélyezne ha a pasi nem Férfi az ágyban
3/3 he84 válasza:
Az én barátom, akivel 4 éve vagyok már együtt, néha én kezdeményezek nőként, néha pedig ő is, ez eléggé változó. Általában 50-50%-os egyenlő arányban tesszük ezt, ritkán változik csak ez az arány és van olyan is, hogy néha egyszerre. Illetve pontosabban a szexet, annak elejét egyszerre szoktuk hasonóan kezdeményezni egymás felé, aztán azon belül ebben-abban van az, hogy hol ő, hol meg én kezdeményezünk valamely részeiben, ami léggé változó majdnem mindig. Így hát engem nőként egyáltalán nem zavar, ha az esetek felében a férfi kezdeményez és a másik felében én, ami egyáltalán nem zavarja őt se. Bár néha picit arra is vágyok, hogy ő legyen kicsivel többször kezdeményezőbb a szexen belül ebben-abban, nem kell rendszeresen, csak néha. Majd beszélek vele erről, bár ritkán volt már ilyen véletlenül (vagyis általam szólás, kérés nélkül), de legutóbb rég volt. Ja és mondom, hogy nem attól függ az, hogy ki mennyire férfi, hogy mikor és hányszor kezdeményez,... Ez eléggé butaság, már elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!