Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarta, hogy nézze ő is? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarta, hogy nézze ő is? L

Figyelt kérdés

Edzeni voltam teremben, és tetszik ott egy srác, akivel szoktunk is néha beszélni.

Na és épp háttal álltam neki, és hallottam, hogy egy másik srácnak mellette mondta, hogy nézze a fenekem. (Tükrös rész van ott, tehát láttam is hogy rólam van szó.)

De ez nem lenéző egy kicsit, hogy más pasiknak is mondja, hogy nézzenek meg? Vagy ennek mi értelme?

2024. jún. 11. 15:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert annyira bomba popsid lehet, hogy ezt a másiknak is látnia kellett. Nyilván elég tárgyiasító, valószínűleg szívesen megd.gna de többet nem akar, mert ha akarna, akkor nem mondana ilyet.
2024. jún. 11. 15:53
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem még dicsekedni akart,hogy a másik is lássa hogy milyen bomba csaja lehet.
2024. jún. 11. 15:59
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Ez olyan mint amikor csajok azt mondják egymás közt, hogy "nézd milyen jó pasi". Nincsen ebben semmi megalázó sőt, azért mondja mert szerinte nagyon is jó amit lát. Attól még bármi lehet köztetek meg nem is.. Ezt ebből nem lehet megmondani.
2024. jún. 11. 16:00
 4/18 A kérdező kommentje:
2 De nem vagyok a "csaja", csak flörtölgetünk néha.
2024. jún. 11. 16:04
 5/18 érdeklődő35 ***** válasza:
86%
Ha a másik csak a saját izmaira figyelne, akkor figyelmeztette hogy van a teremben egy lány akinek nagyon jó az alakja, formás posija, amit érdemes megcsodálni!
2024. jún. 11. 16:08
 6/18 anonim ***** válasza:
60%
Le csekkolnak hogy okés vagy e?
2024. jún. 11. 16:24
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Nincs ebben semmi,minden férfi megnézi a szexi női popsit.
2024. jún. 11. 16:44
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem ez a kérdés. Hanem ha tetszem neki, akkor miért akarja, hogy más pasi is nézegessen.
2024. jún. 11. 16:46
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen tapintatlan fickókat férfiként a kezem közé kapnám és úgy vágnám ki az edzőteremből, mint egy rihes macskát fosni.
2024. jún. 11. 17:07
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Képletesen értve. Hasonlóképp, hogy a két büdösnagypofon néha beillene ilyeneknek... FÉRFI így nem járat le egy lányt. Már aki FÉRFI és nem elfajzott valamiféle ember
2024. jún. 11. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!