Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem panaszkodtok hogy elég tág/szűk a puncitok, úgy ahogy a férfiak kérdezik rendszeresen hogy elég nagy-e a farkuk?
Figyelt kérdés
jún. 10. 14:41
1/16 anonim válasza:
Mert mindegy, hogy tagak vagy szukek...fa.szt kapnak eleget. De a kis kukisok newm kapnak csajt.
2/16 anonim válasza:
Luzerek hiaba pontoztok le. Majd a migransok adnak a lyukatoknak.
4/16 anonim válasza:
nekem tág a puncim és szoktam is panaszkodni rá a páromnak, de tud róla és részben az ő hibája.
5/16 anonim válasza:
ma 15:04 Jah. A multkori kerdesnel a masik egy hazibulin 7 pasit cumizott le. A 20 eves csaj 16 evesn kezdte arulni a testet...a masikbol meg omlott a femiznizmus. Sok eszetek van csajok!
6/16 anonim válasza:
F5, Fenizmizmus, helyesen írni esetleg a faiskolában megtanulhattál volna..
7/16 anonim válasza:
Nem panaszkodom, de tudom, hogy nagyon könnyen tágulok. Nem tehetek róla, ezért nem is panaszkodom.
8/16 anonim válasza:
Hat ha tág a csaj az azt jelenti, hogy már elégé be van járatva, szal azt aligha hangoztatja bárki is.
9/16 anonim válasza:
Azert nem panaszkodnak, mert ellenben a kis peniszmerettel, a tag punci nem orokketes, hanem az eredmenye az idaig elt eletnek.
Mas szoval, egy no sem fog panaszkodni ra, mert tudja, hogy o okozta ezt sajat maganak... (Lenyegtelen, hogy miert, hogyan es mivel)
10/16 anonim válasza:
Senki nem okoz magának sehogyan és semmivel se szűk, se tág puncit. Pont olyan genetika, mint a farokméret. Meg a kisajkak formája, nagysága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!