Egy főnök miért az irodistáknak panaszkodik miért nincs elmosva a bögréje? Hát mossa el ő is ahogy minden más földi halandó, nem?
Iroda kávésarok. Ott a főző és ott vannak a bögrék. Aki iszik az szépen elmossa a bögréjét maga után majd tisztán leteszi. Jön a főnök, iszik a piszkos bögrét meg lecseszi. Jön újra a piszkoshoz már nem nyúl újabb tiszta bögre újabb ivás újabb piszkos bögre.,
Maje elfogy a tiszta és jön a főnök és elkezd anyázni hogy mi az hjogy itt nincs egy tiszta bögre se és mi ez itt miért nem mosogat itt senki?
Nem értem, ő azt hiszi az irodisták csicskák akik utána mosogtan ka? Ha ez kell neki, vegyne fel bejárónőt. Ott a szivacs ott a csap neki is annyiból áll elmosni mint bárkinek nem?
Mit képzel az ilyen? neki leesik a gyűrű az ujjáról ha mosogat? Vegyen fel egy kézilányt mint az éttermekben és akkor majd el lesz mosva. A többi irodista nem mosogatónak szerződött, a sajátjukat elmossák az oké na de másét miért is mosnák el.
"Nyilván nem kell elmosni helyette.“
Hát nem kell, csak amikor megemlíti hogy „jól van legyenek csak mosatlan bögrék aztán majd nehogy holnaptól ne kelljen jönni egyeseknek...“ akkor nagy hirtelen el lesznek mosva mégis.
Csak ez így olyan pitiáner proliság.
" Nem az az öt perc nyereség a lényeg, hanem a hozzáállás"
Én meg azt mondom erre mindenki mossa szépen a saját mocskát maga utámn és kész. Nem csicskának nem konyhalánynak szerződtünk az ő keze se ér többet mint a mienk. Mossa szépen a sajátját. Nem esik le a gyűrű az ujjáról.
Mondom mindezt úgy hogy azon kevesek egyike vagyok aki nem kávézik így én meg se közelítem a kávésarkot. Én aztán nem mosogatok senki után, főleg nem egy nagypofájú szarf**úú senki után aki azt hiszi most hogy felmászott az uborkafára valaki lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!