Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt derül ki az, hogy két ember mennyire kompatibilis szexuálisan?
Figyelt kérdés
Persze a filmben úgy mutatják, hogy az első szexnél már minden szuper és teljesen passzolnak az igények. De mi a helyzet a való életben? Gondolom azért attól függetlenül, hogy az első nem annyira kiemelkedő, még össze lehet csiszolódni hosszabb távon. Vagy mik azok a dolgok, amik miatt egyáltalán nem működhet a szex két ember között?jún. 9. 17:53
1/3 anonim válasza:
Most lett vege egy kapcsolatom 2,5 ev utan gy joval fiatalabb lannyal. Vele kozos fetisunk volt es en tudtam eloszor kielegiteni. Szova eleg hamar kiderult, tenyleg elso talin.
2/3 anonim válasza:
Szerintem már elsőre is. És nem arra gondolok, hogy minden tökéletes legyen, de annak ki kell már derülnie, hogy megvan-e a kémia, passzoltok-e, milyen érzés ahogy hozzádér vagy csinál valamit. Lehetnek bénázások is, belefér, majd lehet még összecsiszolódni és megismerni ki mit szeret, de ha a kémia nincs meg akkor az nem jön később és akkor a technika sem számít.
3/3 anonim válasza:
Az elsőre kiderül, hogy felizgulok-e az érintésétől, jól esik-e a csókja, tetszik-e a bőre természetes illata. Első szexnél meg az derül ki számomra, hogy az előbb felsoroltak mellett milyen a stílusa. Gyors, harapós,pörög-forog vagy nyugisabb,de hosszabban szereti, mennyire kellemes nekem, ahogy mozog, észreveszi-e, nekem mikor jó, ha nem, megkérdezi-e. Magyarán az, hogy mennyire önző, érdeklem-e. Nyilván hiányozni fog a rutin, a többhónapos összeszokás, de lehet tudni, hogy 2 ember összepasszol-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!