Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként éled meg, ha párod/házastársad nem igényli már a szexet, ám ott fekszik melletted az ágyban, mégsem nyúlhatsz hozzá?
Nejem régóta frigiddé vált, semmilyen intimitást nem igényel. Vannak napok, esték, amikor nagyon be vagyok indulva (kanos vagyok), mégsem érhetek hozzá. Most is itt fekszik rövid nadrágos pizsamában, kerekedő fenékkel, mégsem nyúlhatok hozzá.
Válófélben vagyunk, illetve kimondtuk, bejelentettük a gyerekeknek válunk, ám nagyon nem könnyű megtenni az első lépést. Összekötnek a kamasz gyerekek, a lakhatás, a megélhetés... Próbálkozom párkereső oldalakon, de amíg nem váltunk el, nem kellek senkinek. Ráadásul, nincs is hová vinnem, ha megismernék valakit...
Mi is azok közé tartozunk, akik házassága barátsággá változott, így még nehezebb a szakítás.
Ismerős a szitu!!!
Mi a gyerekkori barátomékkal nyitottunk (ők is hasonló cipőben voltak) és eddig nagyon jól bevált a nyitás.
A nejeinket is feldobta a gruppen, és élvezik ha egyszerre 2 pasi kényezteti őket. Pillanatnyilag optimista vagyok.
#7 Semmit nem mond. Kettőnk viszonya és a szex minden nemű megemlítése tabutéma nála. Évekig próbáltam rávenni, menjünk párterápiára, kérjen orvosi segítséget, de lepereg róla.
Az intimitást, a párkapcsolatot leszámítva, mint barátok, szülőtársak, lakótársak megvagyunk. Összekötnek a gyerekek, a megélhetés, a lakhatás, és persze a megszokás.
Tulajdonképp, mostanában a válásról sem akar beszélni. Mintha úgy képzelné, ha nem beszél velem erről sem, akkor nem lesz változás és maradunk a megszokott pocsolyában. Neki ez így jó, nekem nem. Mintha fel sem fogná, hogy most van az utolsó esélye a helyzet javítására.
Nemrég pl. úgy fogalmazott: "Te mondtad, hogy el akarsz válni." Vagyis ő nem kíván még válni sem, csupán úszik az árral. Ha megyek, hát menjek, ha maradok, hát maradok.
A feleségemnek orvosilag eltávolították számos belső nemi szervét, - mert különben már nem élne. Amióta túl van ezen, egyszerűen nem kívánja a szexet.
Tudomásul vettem, elfogadtam és tiszteletben is tartom ezt, - elvégre nem erőszakoskodhatok vele! Tekintettel arra, hogy monogám vagyok, feldolgoztam, hogy így jártam! Néha kellemetlen ez számomra, de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!