Ha rossz házasságban elhunyna a házastársad és több éve nem szexeltél,de kitartottál mellette és tisztelted mit tennél?
Nem értem, mi a kérdés.
Özvegy vagy, előbb-utóbb enyhül a gyászfolyamat, helyükre kerülnek a dolgok; társat keresel magadnak. Ez a normális.
Hogy legalizálod-e a kapcsolatot, hogy mikor mutatod be óvatosan, lassan a gyereknek, az más kérdés.
Már a kiindulási helyzet is irreális.
Negyvenes férfi... több éve nem szexel?
Az impotens, a jövőben sem lesz jelentősége számára a szexnek.
Ráadásul rossz házasságban sok mindent el tudok képzelni, de tiszteletet...?
Ezek az idióta kérdések honnan jönnek?
Mit kell hozzá fogyasztani?
"Igenis lehet tisztelet egy kevésbé boldog házasságban is."
A kérdésben rossz házasság szerepel.
Nem tudom, neked mi a rossz, de nálam a veszekedés, bizalmatlanság, megcsalás, erőszak, bántalmazás jelenti a rossz házasságot, nem az, hogy dolgozni kell meg áldozatokat hozni. Azok egy normális párkapcsolat velejárói.
"Igen egy 42 éves férfinak is van merevedése hidd el és nem 5 másodperc alatt megy el a kedve a szextől."
Miért ne lenne? Egy nyolcvan évesnek is van. Vagy lehet. A gond az, ha évek óta nem szexel. Az nem normális. Az beteg, orvoshoz kell fordulni vele. Ha lepontozol, akkor is.
Minden rossznak van jó oldala is! Ezeket nem egyformán éljük s dolgozzuk fel, ezért vagyunk emberek. Minden kapcsolatban más és más a lelki kötődés. Társunk elvesztését is mindenki másként dolgozza fel, van aki rövid idő alatt s van aki hosszú hosszú évek alatt, vagy talán soha.
Részvétem.
Szekszelnèk de nem bìrja a karom
Eltorott a szekszelő szerszàmom
Kiscsònakom nem halad elore
Isten veled kedvesem orokre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!