Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány évesen éreztétek először, hogy már nagyon nem bírjátok és szexelni akartok ?
Figyelt kérdés
jún. 7. 16:58
1/19 anonim válasza:
14 évesen. Az első komoly kapcsolatomnál.
Egyszer csak jött egy érzés hogy én most akkor akarom a szexet.
4/19 anonim válasza:
12 évesen már éreztem a vágyat, akkoriban kezdtem maszturbálni. 14 évesen adódott rá lehetőség, hogy partnerrel kipróbáljam, nem volt rossz.
Viszont, olyan hogy "ma este le kell valakivel feküdnöm" még sosem volt, ez valahogy mindig tudtam kezelni magamban.
5/19 anonim válasza:
Semmikor... ilyen nem volt, hogy nem bírom. Szexeltem, amikor elkerültem otthonról és lett pasim.
6/19 anonim válasza:
14- től kezdődött a vágy, de meg vártam 2 évet. Így lett ideális számomra.
7/19 anonim válasza:
Hát én olyan 15-16 évesen kezdtem el igazán kívánni. De 19 évesen volt először olyan hogy “nem bírom”, de akkor is az volt, hogy egy adott pasival kavartunk, flörtöltünk, ilyesmik, már korábbról ismertem, nagyon nagyon bejött. És egyik buliban mondtam neki, hogy most nagyon gyorsan keressünk valami privát helyet kérlek. Két éve történt, azóta is együtt vagyunk, mostmár a pillantásomból tudja, hogy most van az a “vágj hanyatt” pillanat.:D
9/19 A kérdező kommentje:
22 vagyok és egyszerűen nem érzem. Sokan kattosnak tartanak miatta
jún. 7. 19:53
10/19 anonim válasza:
És még nem is voltál pasival, vagy csak nem őrülsz meg a szexért?
(#7 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!