Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál szex, és veszekedés (?!)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szex, és veszekedés (?!)

Figyelt kérdés

Közel 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, lassan 4 éve házasok.

A szexuális életünk rendben volt mindig, nagyjából hasonló libidónk és elvárásaink vannak. Egyet kivéve. A férjem szereti análba, én annyira nem, ezért ritkán kerül sor arra hogy betegye a popsiba. Nekem ez mindig fájdalommal jár, hiába körültekintő, óvatos, használunk sikosítót de mire rátágulnék addigra elélvez. Így nagyából nekem élvezhetetlen mert átlagos méretekkel rendelkezik, de kicsit vaskos. Nyilván ha a hangulat rávisz, megengedem. Ha rajta múlna minden szex során belém mászna oda is. Most egy dolgon megy a vita, és elnézést kérek a nyersségem miatt de nem tudom másképp elmagyarázni.

Néhány napja együtt voltunk. Mint említettem nincs megvetve nálunk alapesetben semmi, és nem tabu a szexuális játékok használata is. Levághattam volna az elején is, hogy szeretné betenni a popsiba is, amikor előkészítette a plugot, és a műf... tágításhoz, de megkértem hogy ne most csináljuk azt. Fáradt voltam, hosszú napom volt, rossznak is éreztem a gyomrom és nem volt herótom a procedurát végig szenvedni vele. Külön megkértem.

Látszólag megértette. Előjáték annyiból állt hogy nyalt, néha ujjazott, vagy közben betette a műpéniszt. Élveztem, nem mondom hogy nem. Nagyon is tetszett amit csinált, felizgatott annyira hogy megengedjem a plug használatát, de csak azét.

Persze néhány percen belül kicsúszott belőlem. Ő nem volt rest visszarakni, persze nem azt, hanem a műpéniszt..

Eszetlenül nagy fájdalmat okozott nekem, nem voltam se rátágulva, se elég nedves hozzá. Itt tört ki a cirkusz, és fejeztem be az együttlétet. Én bizalmat adok neki, nem nézem mit csinál oda lent és ő fájdalmat okoz nekem. Másrészt ha látja élvezek valamit, miért veszi el tőlem? Miért nem tartja tiszteletben amit kértem tőle? Ő meg azon duzzogott be aznap este nem kapott semmit, - ilyen még nem volt faképnél hagyom szex közbe és mi az hogy nem teheti be, meg felfújom és nem érti ha már fájdalmat okozott igen nagyot az nem múlik el annyival hogy kivette belőlem a játékot, élvezhetetlen a szex ha fáj valamid, és kb a kedvem is elvette, abba az állapotba felingerülve visszatalálni kb lehetetlen mert fáj valamim. Jól összevesztünk rajta, azóta kb szex sincs..azt mondta, hogy engedélyt adtam, de nem adtam... Nem erre.

Ilyenkor mi van? Most tényleg én vagyok a hülye nekem kéne elnézést kérni érte?

2024. jún. 6. 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel én is így vagyok, hogy nem akarom a párom segglyukát szétb.szni. Van más segglyuk is erre.
2024. jún. 6. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

"Persze néhány percen belül kicsúszott belőlem. Ő nem volt rest visszarakni, persze nem azt, hanem a műpéniszt"

Ezt úgy hívják, hogy fokozatos tágítás. Ha a plugot saját elmondásod alapján élvezted, melyik ujjából kellett volna kiszopnia, hogy a következő lépést nem fogod? Pláne úgy, hogy nem ez volt az első kísérletezés köztetek, hanem szoktatok análozni.

Bár most nyilván a megerősítést várod, és az itteni szexista férfigyűlölőktől meg is kapod, de valójában itt te voltál a bunkó. Mert még ha nem is tetszett az a mozdulat, oké, mindenkivel van olyan, hogy valami nem esik jól az ágyban, egy hátkarmolás, egy mélyebb lökésű behatolás, egy ajakharapás, stb, de ilyenkor érett felnőttek ezt tisztázzák egymásnak, és gyorsan túllépnek rajta, nem megölve az együttlétet. Hogy otthagytad a párodat felizgatva, az bizony tirpák dolog volt.

"Még akkor is ha a nő nem akarja,fáj neki,lelkileg sem jó, akkor is erőltetik. Ilyen tahók a pasik?"

Maga a kérdező írja, hogy élvezte a dolgot.

2024. jún. 6. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Teljesen igazad van, önző volt, azt hitte, ha majd nagy izgalomba vagy, akkor simán megteheti, az egyértelmű kéréseket nem szabad elengedni a fülünk mellett.
2024. jún. 6. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Mi anál előtt is veszekedünk :D
2024. jún. 6. 13:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Huh, dehogy kellen e elnézést kérni, szerintem ülj vele és beszéld meg a dolgokat, még mielőtt bárki azt gondolná, nem csaj vagyok.
2024. jún. 6. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kérned nem nincs miért. Elcsesződött a dolog, elment a kedved, az az este ennyi volt, ebbe törődjön szépen bele.

Azt, hogy miért váltott plugról dildora, lehetett félreértés is, ezt meg kell beszélni, hogyan kerüljétek el legközelebb.

2024. jún. 6. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis van 14!!😀 Ti az anállal békültök😁😉
2024. jún. 6. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

Úgy gondolom azért akadtál ki ennyire kérdező, mert már tele van vele a hócipőd. Egyértelműen nem kell bocsánatot kérned, főleg ha fájdalmat okozott. Mondhatnánk, hogy véletlen volt, de szerintem annyira nem érdekli, ha neked kellemetlen, hiszen akkor az anált sem erőltetné, ha te nem akarod.

Te is feldughatsz neki egy műf.szt és ne foglalkozz vele, ha fáj neki, majd akkor megtudja. Komolyan, az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, mert csak a saját élvezetük érdeklik.

Én sem értem ezt a nagy análmániát. Mondjuk én nem is maradnék benne egy olyan kapcsolatban, ahol tőlem olyat várnak folyton, ami nekem nem tetszik. Már most rosszul vagyok attól az érzéstől, hogy nekem fáj, a pasi meg élvezkedik, mint aki csak használja a testem. Megalázva érezném magam.

Most minden rosszindulat nélkül mondom kérdező, hogy szervilis módon te is mindig belemész az análba, pedig írod, hogy nem tetszik neked. Ha téged nem zavar, hogy csak használja a tested, ugyanis a legkevésbé sem érdekli, hogy neked fáj, akkor jól van... Csak ne lepődj meg a viselkedésén.

2024. jún. 6. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

#18, bocs, de szerintem egy halom téves következtetést gyűjtöttél össze.

"azért akadtál ki ennyire kérdező, mert már tele van vele a hócipőd"

Szerintem szimplán azért akadt ki, mert a megkérdezése nélkül átlépték egy határvonalát. Ez egy komoly bizalmi kérdés, és a fickónak nem nagyon esett le, hogy ez miért gáz.

"az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, mert csak a saját élvezetük érdeklik"

Szerintem ez túlzás, szerintem simán csak úgy értelmezte a beleegyezést, hogy mehet az anál.

"rosszul vagyok attól az érzéstől, hogy nekem fáj, a pasi meg élvezkedik, mint aki csak használja a testem"

A kérdező nem erről beszélt, idézem: "Nagyon is tetszett amit csinált, felizgatott annyira hogy megengedjem a plug használatát"

"szervilis módon te is mindig belemész az análba, pedig írod, hogy nem tetszik neked"

Szerintem ez árnyaltabb kérdés, mint hogy ennyivel letudjuk. Nem mindegy, hogy azért konfliktuskerülésből hagyod, hogy ellenszenves dolgokat hagysz lenyomni a torkodon, vagy önként megteszel valamit a párod örömére, amit magadtól amúgy nem tennél. Nem látok a kérdező életébe, de nekem úgy tűnik, hogy az anál a második kategóriába tartozik, a probléma pedig az, hogy a pasi nem tartotta be a kereteket. Én még mindig úgy gondolom, hogy nem rosszindulatból tette, hanem hibázott.

De akkor is: ő hibázott, neki van oka bocsánatot kérni.

2024. jún. 7. 10:14
 20/20 anonim ***** válasza:
A palid amatőr.
2024. jún. 12. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!