Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál szex, és veszekedés (?!)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szex, és veszekedés (?!)

Figyelt kérdés

Közel 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, lassan 4 éve házasok.

A szexuális életünk rendben volt mindig, nagyjából hasonló libidónk és elvárásaink vannak. Egyet kivéve. A férjem szereti análba, én annyira nem, ezért ritkán kerül sor arra hogy betegye a popsiba. Nekem ez mindig fájdalommal jár, hiába körültekintő, óvatos, használunk sikosítót de mire rátágulnék addigra elélvez. Így nagyából nekem élvezhetetlen mert átlagos méretekkel rendelkezik, de kicsit vaskos. Nyilván ha a hangulat rávisz, megengedem. Ha rajta múlna minden szex során belém mászna oda is. Most egy dolgon megy a vita, és elnézést kérek a nyersségem miatt de nem tudom másképp elmagyarázni.

Néhány napja együtt voltunk. Mint említettem nincs megvetve nálunk alapesetben semmi, és nem tabu a szexuális játékok használata is. Levághattam volna az elején is, hogy szeretné betenni a popsiba is, amikor előkészítette a plugot, és a műf... tágításhoz, de megkértem hogy ne most csináljuk azt. Fáradt voltam, hosszú napom volt, rossznak is éreztem a gyomrom és nem volt herótom a procedurát végig szenvedni vele. Külön megkértem.

Látszólag megértette. Előjáték annyiból állt hogy nyalt, néha ujjazott, vagy közben betette a műpéniszt. Élveztem, nem mondom hogy nem. Nagyon is tetszett amit csinált, felizgatott annyira hogy megengedjem a plug használatát, de csak azét.

Persze néhány percen belül kicsúszott belőlem. Ő nem volt rest visszarakni, persze nem azt, hanem a műpéniszt..

Eszetlenül nagy fájdalmat okozott nekem, nem voltam se rátágulva, se elég nedves hozzá. Itt tört ki a cirkusz, és fejeztem be az együttlétet. Én bizalmat adok neki, nem nézem mit csinál oda lent és ő fájdalmat okoz nekem. Másrészt ha látja élvezek valamit, miért veszi el tőlem? Miért nem tartja tiszteletben amit kértem tőle? Ő meg azon duzzogott be aznap este nem kapott semmit, - ilyen még nem volt faképnél hagyom szex közbe és mi az hogy nem teheti be, meg felfújom és nem érti ha már fájdalmat okozott igen nagyot az nem múlik el annyival hogy kivette belőlem a játékot, élvezhetetlen a szex ha fáj valamid, és kb a kedvem is elvette, abba az állapotba felingerülve visszatalálni kb lehetetlen mert fáj valamim. Jól összevesztünk rajta, azóta kb szex sincs..azt mondta, hogy engedélyt adtam, de nem adtam... Nem erre.

Ilyenkor mi van? Most tényleg én vagyok a hülye nekem kéne elnézést kérni érte?

2024. jún. 6. 11:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Igazat adok neked. De egyrészt amúgy sem kell odadugdosni semmit. Másrészt egy darabig ne legyen semmi, szálljon magába egy kicsit.
2024. jún. 6. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Igazad van. A férjed önző volt.
2024. jún. 6. 11:50
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Nannanaa..Túl sok ilyet hallottam már, és mikor volt szerencsém a férjet is meghallgatni, teljesen más értelmet és dinamikát nyert a sztori. Én most is meghallgatnám őt is.😀 De így ennyiből, egy oldalról, persze hogy neked van igazad.
2024. jún. 6. 11:55
 4/20 anonim ***** válasza:
47%

Az én pasim is ilyen.

Állandóan seggbe dugna. Ha fáj ha nem. Már most kevesebb mert sikerült lebeszélni róla.

De szex közben is van amit élvezek és ő képes úgy hagyni hogy azt csináljuk amit ő szeretne.

Hiába látja rajtam hogy nekem jó.

2024. jún. 6. 11:57
 5/20 anonim ***** válasza:
36%
Talán alapból nem kellene oda dugdosni semmit.....
2024. jún. 6. 11:58
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
Dehogy kell neked elnézést kérned. Mint egy kis hülye gyerek. Akinek a kisujjad nyújtod és a karod kell. Szokásos sablon javaslat. Dugd meg te is a játékokkal, s sz.rd le hogy fáj e neki ennyi. Ne kérj elnézést! A pofátlan inkorrekt ő urasága volt. Egye meg amit főzött!
2024. jún. 6. 11:58
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
Ki a seggdugást nem szereti, az az anált nem engedi. :D
2024. jún. 6. 12:12
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Igaza van a kérdezőnek.
2024. jún. 6. 12:18
 9/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem,hogy a férfiak miért vannak így megőrülve az análért ? Egyre többet hallani ilyet és lassan kötelező lesz...Ez minek a hatására van így?

Még akkor is ha a nő nem akarja,fáj neki,lelkileg sem jó, akkor is erőltetik. Ilyen tahók a pasik?

2024. jún. 6. 12:36
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Én pont ezért oldom meg ezt az anál témát nő és transz hirdetőkkel.

Semmit se erőltetnék rá a barátnőmre, megoldom másképp.

2024. jún. 6. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!