Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi a cerka kérdéseket nem lehet valahogy letiltani, hogy már fel se hozza a gyakori?
Figyelt kérdés
Már hányingert kapok tőle, hogy napi szinten mindig ugyanazt megkérdezik.jún. 5. 10:17
1/6 anonim válasza:
Kérdező, én nagyon egyetértek veled, unalmas, értelmetlen, és már ötvenezerszer elmondtuk, hogy nem az számít, én pl nem tudom, hogy mekkora a cerkám, mert nem mérem..
2/6 anonim válasza:
Jó lenne. SOsem értettem, mi értelme van ezeknek a kérdéseknek, de tele van velük az oldal.
Ezek szerint főleg ilyen nyomi kis incelek járnak ide, akiknek fogalmuk sincs a szexről.
3/6 anonim válasza:
Valószínű ugyan az az ember. Én mindig beírok valami provokàlót. Idővel csak megtanulja mindegy mit ír ki attól nem fog nőni neki.
4/6 anonim válasza:
kéne egy külön "farokméret kérdések" kategória. :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem az egész kategóriában max olyan 15-20 ember írogat aktívan összesen....
6/6 anonim válasza:
Azért nem lehet, mert akkor a "nagy cerka" kérdések jönnének ugyanarra az idiotaságra (probálkozások mások oktalan megszégyenitésére) kihegyezve. Egyáltalán a pötsméregetöseket kellene kitiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!