Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit mi izgat a legjobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mi izgat a legjobban a BDSM-en belül?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 07:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

19!

És mit csinálnál?????

2024. júl. 21. 00:31
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Hát én rengeteg beteg dologról ábrándozom, és a megalázás, kiszolgáltatottság, orvosi dolgok, vizsgálatok, kísérletezgetések ( mekkorára képes duzzadni a klitorisz, hány percig lehet ingerelni stimulátorral, milyen hosszúra lehet meghúzni és mennyi ideig, hova megy be pontosan a katéter, meg lehet e dugni azt a pici nyílást is egy kis vékony orvosi szerszámmal)érdekelnek a legjobban, persze szigorúan lekötözve, szétfeszítve, lehetőleg videóra véve, amiben a főszerep a csikló mély tanulmányozása.

Egy ilyen beöltözősnek képzelem az egészet, mindenki beöltözve, álarccal, csak én vagyok egyedül meztelen, és nem kommunikálnak velem, mintha csak egy tárgy lennék, csak egymással.

2024. júl. 21. 10:15
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

Szám kipeckelve, öklendezésig szopatva 😋😋

Vagy nuni széthúzva egy kirakatban kikötözve, járókelők odagyűlnek, fotózzák stb.

Vagy eltévedek egy erdőben de rámtalál egy férficsapat, behurcolnak egy faházba, de már az odavezető úton lecibálják a ruháimat.

A faházban egy hideg asztalra nyomnak le akár hasra hogy a fenekemet dugják, vagy akár csak a hátamra fektetnek, tíz pár kéz tartja a kezeimet fel, lábaimat a fülem mögé, még mindig marad kéz ami ujjazza a fenekem, egy másik ami ujjazza a nunimat és még ami morzsolgatja a csiklómat , szépen mindenki sorra kerül a sok pasiból, és mindegyik megdug.

Vannak fém tárgyaik amivel szétfeszítenek, mivel nőgyűlölők, ezért aláznak is miután telibevertek.

Beöntést adnak , katétereznek és videóznak persze minden minden látszik a felvételen.

2024. júl. 21. 12:26
 24/26 anonim ***** válasza:
50%
Szájra ülés adóként.
nov. 14. 09:53
 25/26 anonim ***** válasza:
21%

Én hagynám, hogy a számra ülj, ha nő vagy. Pisilhetnél is amennyit akarsz :-).

Popsit meg nyalnám.

nov. 14. 10:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok.
nov. 14. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!