Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit mi izgat a legjobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mi izgat a legjobban a BDSM-en belül?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 07:38
1 2 3
 1/26 érdeklődő35 ***** válasza:
80%

A párom élvezetéig "kínzása"

F

2024. jún. 5. 07:48
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy komplexebb kérdés! Van akit a dominancia, van akit a szubmisszivitás, van akit a szadizmus, van akit a mazochizmus. Nem publikálnám az identitásom. Talán annyit, hogy erőteljesen, mazochista nőkkel van kapcsolatom, beállítottságtól független, hetero, leszbikus, biszex, aszexuális, domináns, switch, szubmisszív kontexusban. Ebben az értelemben, egy lényeges dolog van, hogy a partnereim, csak nők. Téves feltevések elkerülése miatt, leírom, hogy egy mazochista keresi a megfelelő partnerét túlnyomó részben.
2024. jún. 5. 08:18
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Szub és mazo férfi vagyok, legjobban talán a meglepetés ereje izgat, a mindenkori női vagy páros partner fantáziája. Fontos, hogy megfeleljek az "elvárásoknak", e szempontból teljesen mindegy, fájdalmas, megalázó, esetleg szimplán csak kényeztetnem vagy takarítanom kell.
2024. jún. 5. 08:26
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
Nekem legjobban az olyan mazo/sub lányok tetszenek akiket lehet keményebben is büntetni
2024. jún. 5. 08:44
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Switch nő vagyok, enyhébb fájdalom izgat.
2024. jún. 5. 08:48
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Leginkább az orgazmus kontroll. De szeretem a kikötözést, fenekelést, szopatást, hajhúzást, a nő vágyait is figyelembe véve.

Egy határig nagyon jó, izgató játékok ezek, a túl szélsőséges, véres dolgok viszont nem okésak számomra.

2024. jún. 5. 10:17
 7/26 anonim ***** válasza:
23%

Csiklandozás.

És még mielőtt jönnének a privátok, férfi vagyok, és csak nőkkel szeretem!

2024. jún. 5. 10:45
 8/26 anonim ***** válasza:
78%

Pegging.

Mondjuk egyszer nyaltam egy puncit, a nő a hátàn feküdt. És egyszer csak megragadta a fejem, odaszorította és arcon fingott. Ott hírtelen nem tetszett. De visszagondolva kivertem màr az emlékre pàrszor.

2024. jún. 5. 11:01
 9/26 anonim ***** válasza:
53%
Minden, ami lábfétises domináns játékba beletartozik. (F!)
2024. jún. 5. 18:49
 10/26 gabor49 ***** válasza:
27%
ha kinoznak alaznak 50/f
2024. jún. 6. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!