Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit mi izgat a legjobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mi izgat a legjobban a BDSM-en belül?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 07:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Az orvosi fétis, azaz medical. Bár sokan nem tekintik a BDSM műfaj részének, de mivel ebben is egy jó adag egyoldalú kiszolgáltatottság és alá-fölé rendeltség van, a BDSM kultúra részének tekintendő, mégha viszonylag lájtosabb formájában is.

Ahogy idősödöm, így inkább az orvos szerepe jut rám az orvosos szerepjátékban, amit szintén szeretek csinálni nálam fiatalabbakkal (N-F egyaránt) de régebben sokszor tudtam a beteg szerepébe helyezkedni és nálam idősebbek megvizsgáltak, kiélték rajtam a fétisüket.

Tehát a saját beállítottságom switch-nek mondható. Egyébként még a lábfétist vonzónak tartom, de érdekes módon a nagyon sztereotíp BDSM-et (kötözés, ostorozás, latex-gumi stb) nem.

2024. jún. 6. 07:24
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

Ágylábhoz, vagy konyhaszékre kötözve, itatni vörösborral, vodkával, míg be nem pisil és nem öklendezik szopás közben.

Valamint a full-toalett részt is megvárnám.

2024. jún. 6. 07:58
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
A bilincselés.
2024. jún. 8. 06:29
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Azok a helyzetek, ahol gyönyörű, izmos, sportos nőknek kell különféle tornagyakorlatokat csinálnia, fárasztó pózokat tartnaia meztelenül, totális kimerülésig, közben láncokkal, kötelekkel vagy más korlátozó eszközökkel van olyan testhelyzetekbe rögzítve, hogy kénytelen legyen dolgoztatni az izmait.
2024. jún. 9. 21:15
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Farkam kínzása, ezen belül szinte minden
2024. jún. 11. 09:50
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

Erényöv és femdom.

De szerencsére a feleségemnek is bejön.

2024. jún. 11. 09:58
 17/26 anonim ***** válasza:
56%

Sub párt (férfi nő).

Használni dom ként.

2024. jún. 26. 07:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Csikló tortúra kikötözve.

Megfogadtam hogy egyszer keresek erre egy megfelelő pasit , vagy többet is, akik játszanának vele és esetleg le is videóznák.

Csiklópumpára gondoltam, meg ingerelőre és persze a visításig, szóval hogy elélvezzek, de akkor se hagyják abba.

Elég megalázó lenne.

Láttam ilyen videót, ott 3 pasi gyötört egy kikötözött nőt és nevetgéltek is rajta……

2024. júl. 20. 11:33
 19/26 anonim ***** válasza:
26%

Szia, jövök, bármit játszhatunk.

43F

2024. júl. 20. 11:54
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
18 # adom :)
2024. júl. 20. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!