Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosi fétis, azaz medical. Bár sokan nem tekintik a BDSM műfaj részének, de mivel ebben is egy jó adag egyoldalú kiszolgáltatottság és alá-fölé rendeltség van, a BDSM kultúra részének tekintendő, mégha viszonylag lájtosabb formájában is.
Ahogy idősödöm, így inkább az orvos szerepe jut rám az orvosos szerepjátékban, amit szintén szeretek csinálni nálam fiatalabbakkal (N-F egyaránt) de régebben sokszor tudtam a beteg szerepébe helyezkedni és nálam idősebbek megvizsgáltak, kiélték rajtam a fétisüket.
Tehát a saját beállítottságom switch-nek mondható. Egyébként még a lábfétist vonzónak tartom, de érdekes módon a nagyon sztereotíp BDSM-et (kötözés, ostorozás, latex-gumi stb) nem.
Ágylábhoz, vagy konyhaszékre kötözve, itatni vörösborral, vodkával, míg be nem pisil és nem öklendezik szopás közben.
Valamint a full-toalett részt is megvárnám.
Erényöv és femdom.
De szerencsére a feleségemnek is bejön.
Sub párt (férfi nő).
Használni dom ként.
Csikló tortúra kikötözve.
Megfogadtam hogy egyszer keresek erre egy megfelelő pasit , vagy többet is, akik játszanának vele és esetleg le is videóznák.
Csiklópumpára gondoltam, meg ingerelőre és persze a visításig, szóval hogy elélvezzek, de akkor se hagyják abba.
Elég megalázó lenne.
Láttam ilyen videót, ott 3 pasi gyötört egy kikötözött nőt és nevetgéltek is rajta……
Szia, jövök, bármit játszhatunk.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!