Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknél sikeres férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél sikeres férfiak, nektek mekkora méretetek van?

Figyelt kérdés
Nagyobb méretűek könnyebben tartanak meg egy nőt?
2024. jún. 4. 17:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szívesen dugnálak

2024. jún. 4. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Újabb farokméregetős kérdés...
2024. jún. 4. 21:55
 13/21 anonim ***** válasza:
15 körül. Sok nővel voltam, egyetlen egyszer bizonyult kicsinek, ezt leszámítva soha nem volt gond.
2024. jún. 5. 08:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Teljesen a tankönyvi átlag, 15 centi.
2024. jún. 5. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:

11-12cm.de annál perverzebb vagyok mindenre nyitott ha ez nem elég egy nőnek a titkos perverz domináns vágyait kiélheti rajtam!

Amúgy 9 évig éltem párkapcsolatban és nem a méret volt a gond!46F

Írjon aki úgy gondolja!veszprém m.

nov. 15. 10:58
 16/21 anonim ***** válasza:

28éves vagyok és 18cm

És vastag is

Jó méretnek számít, de volt aki nem engedte az anált mert vastag

nov. 15. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Jól meghülyült a mai fiatalság. Azt hiszi, hogy a farokmérettel kell hódítani. 67/F
nov. 15. 11:15
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha a sikert a meghódított (lefektetett) nők darabszámában méred, akkor lehet sikeres egy kis- egy közepes- és egy nagy farkú férfi egyaránt.

Az már érdekesebb, hogy ki az, akitől utána második, harmadik, sokadik együttlétet is akarnak a nők.

nov. 15. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:

ott a pont.

de még az sem jelent túlzottan semmit, hogy lesz-e második, vagy akár századik alkalom. a nők többsége ilyen szempontból igénytelen, és önsorsrontó.

simán az a standard, hogy egy nő a nulla szexualitású fickót is áthívja magához harmincadjára, mert egyedül van, vagy mert éppen ki akarja magát nyalatni, vagy csak társalogni akar valakivel pár óráig, és inkább elviseli a maszatolást pár percig.

az már egy másik dolog, hogy amikor félálomban fantáziál egy nő a baszásról, akkor nem a kiskukis ujjazóbajnokokat idézi fel, hanem azt, aki nagy fasszal kielégítette, ha volt egyáltalán ilyen az életében, ha pedig nem volt, akkor elképzeli, hogy lesz.

nov. 16. 11:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Az is elképzelhető, hogy a punciról puncira szálló fickót sem érdekli, hogy mennyire voltak vele elégedettek, ő csak arra koncentrál, hogy mindig legyen friss zsákmány.

Ő elégedett magával, a környezete elkönyveli sikeres nőcsábásznak, a csalódott egyszeri csajok véleménye még nem érdekli.

nov. 16. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!