Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire merész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire merész húzás meglepni ezzel?

Figyelt kérdés
Sztori röviden, hogy a feleségemmel akarunk hármasozni, plusz pasival. Izgat mindkettőnket. Hamarosan, pár hónap múlva házassági évforduló. Mennyire lenne szerintetek merész meglepni azzal, hogy felmegyünk Pestre, megnézünk egy kiállítást stb, vacsora, majd elmenni swingerklubba?
2024. jún. 4. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenre nem árt felkészülni, meg átbeszélni.
2024. jún. 4. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha meglepiből vinném el az asszonyt szerintem kapnék rendesen. 😅🤷‍♂️
2024. jún. 4. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt beszeljétek meg,arra gondoltál hogy úgy is évforduló van így mit szólna ha ide elmennétek. Ha már szóba került és benne lenne akkor nem hiszem hogy nemet mondana.
2024. jún. 4. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, ilyennel nem lehet valakit meglepni. Neki is fel kell erre készülni.
2024. jún. 4. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne legyen meglepi. Erre neki is fel kell készülnie, agyban, lelkileg és talán jobban figyel a küllemre is.
2024. jún. 4. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt úgy csinálnám, hogy elmennék kiállításra stb, majd miközben várjuk, hogy elkészüljön a vacsora, felvenném a képletes Morpheus arcomat, és választást kínálnék neki: ha van kedve, elmegyünk swinger klubba, és kipróbáljuk a régi közös vágyunkat, ha egy egészen kicsit nem szeretné, akkor pedig elmegyünk [és ide kitalálnék egy alternatív programot].

Hozzátenném, hogy nekem a swinger lenne a nyerőbb, de csakis akkor, ha neki is 100%-ig ok, ha csak egészen kicsit is bizonytalan, akkor máris offoljuk az egészet, téma lezárva, minden marad happy.

2024. jún. 4. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szàmít rá, de kérdezz is rá mert zavarba ejtő lenne ha ott a helyszínen lefagyva azt mondja, hogy inkább haza menne kettesben.
2024. jún. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!