Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem túl merész dolog ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl merész dolog ha a csaj ölembe ül szemből es ugy csokolozunk a padon?

Figyelt kérdés
Mondjuk nyilvános illetve nem nyilvános helyen?
2021. dec. 21. 11:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%

Attól függ milyen a csaj.

100 kilós donnatonnával ne próbáld meg szerintem :)

2021. dec. 21. 11:11
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem itt ahol élek sok tini csinálja ezt úgy ,hogy nem gáz
2021. dec. 21. 11:12
 3/17 anonim ***** válasza:
27%

Tonna madonna

2021. dec. 21. 11:12
 4/17 A kérdező kommentje:
A csaj 46kg
2021. dec. 21. 11:14
 5/17 anonim ***** válasza:
58%

(#3 Tonna donna madonna.)

Egyébként szerintem nem kellene közszemlére tenni ahogyan faljátok egymást.

2021. dec. 21. 11:15
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Nyilvános (forgalmas) helyen ahol tuti látnak ott illetlenség. Főleg ha nagyon belemelegedtek. Nem nyilvánosban meg semmi merész nincs benne.
2021. dec. 21. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem erre senki sem kíváncsi, csináljátok otthon.

Minden negatív nélkül.

2021. dec. 21. 11:16
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Borzasztó bunkóság nyilvános helyen.
2021. dec. 21. 11:22
 9/17 anonim ***** válasza:
58%

Gyerekes dolog. Gondolom lehettek olyan 16 évesek, vagy 25 évesek, akiknek sosem volt kapcsolata előtte és amúgy nem oda való. Sokan piszkálják a melegeket, hogy azt utcán smárolnak stb. Szerintem a hetero embereknél is ugyanúgy a négy fal közé tartozik az intimitás és a szexualitás. Persze, lehet egy cuki puszit odanyomni a másiknak vagy kicsit megérinteni, de nehogy már mindenkinek ezt kelljen bámulnia, hogy ti majdnem dugtok a buszmegállóban/parkban/játszótéren...(Igen, láttam már ilyet) Nem illik és senki sem kíváncsi rá.

Persze van egy másik kategória, akiket izgat a lebukás veszélye, de nekik legalább van annyi eszük, hogy elbújnak egy kicsit és az izgatja őket, hogy megláthatják. Nem a tér közepén állnak neki pettingelni. Nektek még annyi sem volt és nem is lesz gondolom. Lehet lepontozni, ha nem tetszik.

2021. dec. 21. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
59%
Jó hogy nem már megdugod mindenki szeme láttára. Erre szoktam mondani "menjetek szobára bmeg".
2021. dec. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!