Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem túl merész dolog ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl merész dolog ha a csaj ölembe ül szemből es ugy csokolozunk a padon?

Figyelt kérdés
Mondjuk nyilvános illetve nem nyilvános helyen?
2021. dec. 21. 11:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát olyan este 6-7 körül megyünk majd randizni, és nem olyan helyen leszünk amerre sokat járnak az emberek.
2021. dec. 21. 11:26
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Befagy a hátsód,menjetek szobára.
2021. dec. 21. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez megoldható, de borzasztó ízléstelen viselkedés.
2021. dec. 21. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
34%
sőt, mondok jobbat, csináljátok ugyanezt medencében, lehetőleg olyan vízben ami nem igazán átlátszó és akkor több is lehet mint csók. Csak egy tanács, nem nehéz megcsinálni és nem igazán veszik észre :)
2021. dec. 21. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

Kicsit, de kit érdekel?

Am most jut eszembe, olyan 8 éve megszólt minket egy gyerekét sétáltató bácsi (amúgy fiatalember :D) a parkban, pedig nem is csináltuk kihívóan...

De ő is csinálta valahogy a porontyát, szóval törődhetett volna a maga dolgával :D.

Amúgy meg akikkel csináltam még hasonlóan, akkor kicsit eldugottabb helyen voltunk.

32f

2021. dec. 21. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
62%
Nézd én voltam már szvingerben, nem tartom magam prűdnek, de egy közparkban nyalni falni egymást az számomra túlzás. Nagyon nagy bunkóság a többi emberrel szemben.
2021. dec. 21. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Beszállhatok a smárolásba?

:)

2021. dec. 21. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!