Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem beteges amit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem beteges amit a barátnőm csinál?

Figyelt kérdés
Egy 4 emeletes lakóházban lakunk és a mellettünk lévő szomszédok elég hangosan szeretkeznek. Kb 1 hónapja költöztek ide. Barátnőmet annyira zavarja, hogy hangosak, hogy 2 hete átment hozzájuk szólni, hogy halkabban csinálják. Barátnőmet természetesen elküldték az anyjába és azóta minden nap azzal van elfoglalva, hogy hallgatózik, hogy csendben vannak-e. Engem nem érdekel, ha hangosan szexelnek érezzék jól magukat, de barátnőmet nem értem ez miért zavarja ennyire?
2024. jún. 3. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Irinykedik a csajod hogy a szomszed csajt legalabb rendesen megb**ssza valaki 🤣🤣🤣
2024. jún. 4. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Hat ez is biztos picit benne van, ahogy elottem író is mondja, de azért valóban bosszantó és zavaró tud lenni ha minden nap nagyon hangosak.
2024. jún. 4. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

"minden nap azzal van elfoglalva, hogy hallgatózik, hogy csendben vannak-e"

Ezzel van baj egyedül. Ez már nem a szexelő párról, hanem az egóról szól. Nem tudja elfogadni, hogy lepattintották, és hergeli saját magát a tehetetlenségben. Ez veszélyes, mert ebből lesznek a toxikus öregasszonyok, akik az ablakból azt lesik, hogy a szomszéd az ő kukájukba tette a szemetet és hasonló szépségek.

Maga az, hogy rájuk szólt, hogy dugjanak halkabban, teljesen érthető. Még úgy is ezt mondom, hogy engem tuti nem zavarna alapból.

2024. jún. 4. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Haat én is szólnék, és ha el kuldenének szemtelen módra, lenne egy pár keresetlen szavam is és ha ennek ellenére is meghallanám h esetleg direkt hangosak, ugyanugy és zavarják a nyugalmat tuti én meg gumikalapáccsal verném ott a falat, ahol a legjobban hallom, de izombol, amíg minden nap nyomják - hat ne b@ssza már meg h bunkó paraszt modon tudnak csak szexelni és ezzel zaklatják a másik embert. Nem igaz, h nem tudja a csaj egy kicsit halkabbra venni a száját szex közben - vagy ha nem tetszik, költözzenek ki egy tanyára - ott nyomtatjak majd a malacokkal együtt! Társasházban foleg panelben tudomásul kell venni bizonyos együtt élési normákat.
2024. jún. 4. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem izgatja a csajodat valójában a dolog. Különben nem hallgatózna. Ha meg olyan hangosak lennének, mint eddig, hallaná hallgatózás nélkül is.
2024. jún. 28. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!