Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem beteges amit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem beteges amit a barátnőm csinál?

Figyelt kérdés
Egy 4 emeletes lakóházban lakunk és a mellettünk lévő szomszédok elég hangosan szeretkeznek. Kb 1 hónapja költöztek ide. Barátnőmet annyira zavarja, hogy hangosak, hogy 2 hete átment hozzájuk szólni, hogy halkabban csinálják. Barátnőmet természetesen elküldték az anyjába és azóta minden nap azzal van elfoglalva, hogy hallgatózik, hogy csendben vannak-e. Engem nem érdekel, ha hangosan szexelnek érezzék jól magukat, de barátnőmet nem értem ez miért zavarja ennyire?
2024. jún. 3. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Éltem olyan társasházban, ahol az egyik szomszéd örömlány volt. Engem is rohadtul irritált, szóval megértem a barátnődet.
2024. jún. 3. 21:56
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a felső szomszédom volt prosti. Rohadt idegesítő egy idő után. Főleg este.

Én is szóltam érte éjszaka közepén is felkiabáltam nekik hogy legyenek hallkabban. Azóta már elköltözött

2024. jún. 3. 21:59
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Én is megértem a barátnődet hogy szólt nekik. A közösségi együttélesnek vannak írott és íratlan szabályai.

Nem arról van szó hogy nem lehet szexelni viszont az sem normális hogy ezután a barátnőd folyton hallgatózik.

2024. jún. 3. 22:00
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Az otthonomban, ahol pihenni akarok csend legyen.

A saját gondolatomat nem hallom, ha valami gyökér szomszéd ordítozik, zenét bömböltet, vagy bszik, mintha nyúznák.

2024. jún. 3. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Előbb hallgatnám ezt,mint a k*baszott kölyköt a felső szomszédban!
2024. jún. 3. 22:10
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem akit az ilyesmi zavar, akkor annak 2 megoldása van, de egyik sem az hogy beleszól mások életébe, meg hogy mit csinálhat a saját ingatlanjában…

Az egyik az, hogy kertesházba költözik valami csendes helyre, a másik pedig hogy költ (akár súlyos összegeket) hangszigetelésre.

Nekem van profi zenei producer ismerősöm, aki mostmár kertesházban él/dolgozik, de éveken keresztül panelban volt a stúdiója.

És ott vették fel az ügyfeleivel a dalok egy részét… (vannak akik már országos szinten ismertek)

Nem lehet olyan hangosan szexelni, amilyen hangos egy ilyen munka, akár napi 8-10 órában!

Nyílván ebben az esetben nem a szomszédok, hanem az ismerősöm felelősége volt hogy megoldja a hangszigetelést, a lényeg hogy még ilyen körülmények között is meg lehetett oldani.

Ha valaki prostituált, amíg csak a lakásán belül történnek a dolgok, addig szerintem senkinek semmi köze hozzá, de igen, az Ő esetében is neki kéne gondoskodnia a megfelelő hangszigetelésről…

De ha valakinek csak simán a magánélete hallatszódik át, tehát nem a munkája és nem azért mert házibulikat tart, hanem mert hangosan élvez, vagy hangosan sz@rik, stb. és ennyire rossz a szigetelés, nehogy már neki kelljen ezért moderálnia magát a saját lakásában! Ebben az esetben igenis az költsön a hangszigetelésre, akit zavar!

2024. jún. 3. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem annak kell alkalmazkodni a viselkedni nem bíró szomszédhoz aki normálisan él.

Én társasházban lakom, szerencsére normálisak a szomszédok, de ha valaki ilyen hangosan szexelne a szomszédban szólnék én is. Normálisan, személyesen kulturáltan. Hogy zavaró, nem lehet tőle aludni etc. Mindenki él nemi életet mégis a többség meg tudja oldani kulturáltan. Én elsüllyednék a föld alá ha valamelyik lakó hozzám kopogna be ezzel.

Másfelől a kertes ház sem megoldás, ott ha lehet sokszor még több a hülye szomszéd. Anyumék szomszédja egész évben vagy flexel vagy füvet nyír, vagy lombot fúj, eközben ordítva hallgatja a rádiót mert süket vén fasz. Akkor ők költözzenek tanyára? Vagy a holdra? :D Nem ez a megoldás igenis mindenki tanuljon meg felnőtt emberként élni és viselkedni, és ha valaki akkor ő költözzön el, ne a normális lakó.

2024. jún. 3. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
18%

Ragassza be a csaj száját ha egyszer élvezi? Azért mert valakinek nincsen nője vagy csak valami fapina aki halkan szuszog esetleg attól más élhet normál nemi életet. Gondolom nem 7/24 ben csinálják. Fél /egy órát ki lehet bírni 3-4x hetente, feljebb kell tekerni a tévét és nem másokat zaklatni.

Nem normális a barátnőd sem az tuti. Ő, hogy élvez? Sehogy? Vagyis irigy?

Majd ha valakinek - aki itt írják, hogy nem normális

hangoskodni - születik egy gyereke és esetleg fél évig visitani fog éjjelente akkor majd meglátjuk mennyire fog neki jól esni, hogy toleránsak a szomszédok.

2024. jún. 4. 00:33
 9/15 anonim ***** válasza:
24%

Meg tudom érteni. Nekem is volt ilyen. Sajna ott is vekonyak voltak a falak, en is hallottam mindig amikor keso este elkezdtek nyomni - mar idegesitett.

Kopogjon at a falon folyamatosan amíg abba nem hagyják, hagy zavarja oket 😁

Ha nem kepesek megérteni.

Persze ehhez - azon túl, hogy valoban zavaró tud lenni - az is hozzájárul, hogy neki sincs egy srac akivel minden este szepen együtt szexelhetne és akivel boldogan együtt lakna - nekem se volt akkor senki es ez persze pluszba rátesz:)

2024. jún. 4. 00:50
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

#7 Abszolút ott a pont.

Nyilván kell némi tolerancia, de megvan a határ. Ha folyamatosan ordítva szexelnek, persze h idegesítő. Es az is, ha egy normális kérés miatt elküldenek melegebbre. Adnek en nekik ne félj 😂

2024. jún. 4. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!